hussein1 48 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی یک سوال چند مرحله ای از خدمت مدیران و دوستان انجمن دارم سپاسگزار میشم که راهنماییم کنید مرحله اول - قصد دارم از مسیر Root/system/media محتویات این پوشه رو پاک کنم بدون اینکه خود پوشه حذف بشه؟ مرحله دوم- محتویات پوشه velvet از مسیر Root/system/priv-APP/velvet رو گرفته و به پوشه media که در مرحله اول محتویاتش را حذف کرده ایم انتقال بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ کسی هست جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hussein1 48
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
یک سوال چند مرحله ای از خدمت مدیران و دوستان انجمن دارم سپاسگزار میشم که راهنماییم کنید
مرحله اول - قصد دارم از مسیر Root/system/media محتویات این پوشه رو پاک کنم بدون اینکه خود پوشه حذف بشه؟
مرحله دوم- محتویات پوشه velvet از مسیر Root/system/priv-APP/velvet رو گرفته و به پوشه media که در مرحله اول محتویاتش را حذف کرده ایم انتقال بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.