حمید زارع 331 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ سلام میشه داخل فایل xml که مربوط به طراحی لایوت هست فونت ویوها رو هم تعیین کرد ؟ فونتهای مورد نظر رو کجا باید بریزیم ؟ چطور آدرس بدیم و ... <TextView android:id="@+id/lbldes" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginTop="5dp" android:layout_marginRight="5dp" android:layout_marginLeft="5dp" android:layout_alignParentRight="true" android:layout_below="@+id/lblsubjectname" android:textColor="@android:color/holo_green_dark" android:textSize="16sp" android:fontFamily="byekan" android:text="Test"> </TextView> من اینجوری نوشتم ولی فونت عوض نمیشه !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1396/01/22, 17:13:54، arastooms گفته است : سلام حمید جان این خط میگه که از فونت ) بی یکان ) استفاده بشه که اسم یه فونت هستش android:fontFamily="byekan" حالا میتونی اسم فونت رو عوض کنی به فایل فونتی که داری مثلا به bnazanin که این هم یه فنت دیگه هست که میتونی از وب دانلود کنی فونتها رو بعد از دانلود مستقیم باید بریزی تو پوشه file برنامه تا کار کنه موفق باشی ممنون ارسطو جان ولی اگه دقت کنی در کدی که بالا گذاشتم من دقیقاً همین کارو کردم ولی فونت عوض نمیشه من فکر می کنم یه کار اضافه تری باید بشه یا یه فایل xml دیگه مث style یا ... نیاز هست شما اینکارو کردی و جواب گرفتی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ سلام حمید جان این خط میگه که از فونت ) بی یکان ) استفاده بشه که اسم یه فونت هستش android:fontFamily="byekan" حالا میتونی اسم فونت رو عوض کنی به فایل فونتی که داری مثلا به bnazanin که این هم یه فنت دیگه هست که میتونی از وب دانلود کنی فونتها رو بعد از دانلود مستقیم باید بریزی تو پوشه file برنامه تا کار کنه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۶ دوستانی که XMl کار کردید لطفاً راهنمایی کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ سلام من تا الان با XML فونت عوض نکردم با کدای بیسیک عوض کنید، مشکلی ایجاد میشه برای کارتون؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما نمیتونید همچین کاری رو به صورت معمول انجام بدین. یعنی راهش این نیست برای این کار شما باید بیاین و یه کلاس از ویویی که میخواین مشثق کنین. بعد توی کلاس بیاین و به اون فونت بدین. به مثال زیر دقت کنید. public class CustomButton extends Button { public CustomButton(Context context) { super(context); init(); } public CustomButton(Context context, AttributeSet attrs) { super(context, attrs); init(); } public CustomButton(Context context, AttributeSet attrs, int defStyleAttr) { super(context, attrs, defStyleAttr); init(); } private void init(){ Typeface normalTypeface =Typeface.createFromAsset(context.getAssets(),"fonts/IrSanc.ttf"); setTypeface(normalTypeface); } } حالا باید بیاین و توی فایل xml به صورت همون معمولی اونو اد کنین <yourpackage.CustomButton android:layout_width="150dp" android:layout_marginTop="10dp" android:layout_below="@id/txtinp6" android:id="@+id/registerbtn" android:textColor="@color/white1" android:layout_centerInParent="true" android:layout_height="wrap_content" android:gravity="center" android:background="@drawable/backbtn" android:text="...."/> توی بیسیک نمیشه از این قابلیت استفاده کرد و این یکی از محدودیتهای بیسیکه که نمیشه کلاسها رو مشتق کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ در 31 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : توی بیسیک نمیشه از این قابلیت استفاده کرد و این یکی از محدودیتهای بیسیکه که نمیشه کلاسها رو مشتق کرد. من در بیسیک میخام اینکارو بکنم در واقع یه لیستی دارم که با استفاده از آریا لیست ویو آیتمها رو از دیتابیس میخونم و پر می کنم و ویوهای زیادی داره اگر خواسته باشم دونه دونه بهشون فونت بدم لیستم خیلی بد اسکرول میشه موندم چه کنم !!!! در 40 دقیقه قبل، شهاب اسکندری گفته است : سلام من تا الان با XML فونت عوض نکردم با کدای بیسیک عوض کنید، مشکلی ایجاد میشه برای کارتون؟ شهاب جان گفتم مشکلم چیه ولی بازم من فکر می کنم راهی داره یعنی با xml با این که بلد نبودم همه کار کردم به جز این فونت .... ببینید من با کدهای زیر لیستم رو پر می کنم مشکل سر این فونت دادنها هست که کارو خراب می کنه میخام این فونت هم با همون xml حلش کنم ... Sub av_getview (rowView As Panel,Position As Int) Cur.Position=Position Dim p As Panel XML.LoadXmlLayout(p,"hazineh2") rowView.AddView(p,0,0,100%x,22%y) LblID.Text=Cur.GetString("Id") Dim jo As JavaObject = p LblRadif= jo.RunMethod("findViewById",Array(XML.GetResourceId("id","lblradif"))) IntRadif=Position+1 LblRadif.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") LblRadif.Text=IntRadif lblsubjectname=jo.RunMethod("findViewById",Array(XML.GetResourceId("id","lblsubjectname"))) lblsubjectname.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("btrafcbd.ttf") lblsubjectname.Text=LstAllSubjectname.Get(Cur.GetInt("SubjectID")) LblDate=jo.RunMethod("findViewById",Array(XML.GetResourceId("id","lbldate"))) LblDate.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Dim StrDate As String=Cur.GetString("Date") LblDate.Text=StrDate'GetDayName(StrDate)&" "&StrDate LblDes=jo.RunMethod("findViewById",Array(XML.GetResourceId("id","lbldes"))) LblDes.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") LblDes.Text=Cur.GetString("Des") LblValue=jo.RunMethod("findViewById",Array(XML.GetResourceId("id","lblvalue"))) LblValue.Text=Cur.GetString("Value_FA") p.Tag=LblID.Text End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ آقا خودم مشکلمو حل کردم اشکال من این بود که برای هر ویو فونت رو از حافظه صدا می زدم LblDes.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") اومدم یه متغیر از نوع Typeface تعریف کردم و اونو به هر ویو اختصاص دادم Dim TF As Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") ممنون از راهنمایی همه دوستان به خصوص شهاب اسکندری عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
میشه داخل فایل xml که مربوط به طراحی لایوت هست فونت ویوها رو هم تعیین کرد ؟
فونتهای مورد نظر رو کجا باید بریزیم ؟
چطور آدرس بدیم و ...
من اینجوری نوشتم ولی فونت عوض نمیشه !!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.