bahadorks 13 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عرض احترام من یه کتاب دارم میسازم که فصل بندی شده و خیلی تو در تو هستش و میخوام برای فروش بزارم آیا بازار قبول میکنید که علاقه مندی و جستجو نداشته باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ن*خنده* بهتره که اینهارو بهش اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ آخه آقا نیما خیلی سخنه صفحه اول رو یه لیست ویو گزاشتم بعد برای هر آیتم گفتم یه اکتیویتی باز کن بعد تو اکتیویتی گفتم که از TBL1 عناوین رو بگیر و همینطور اکتیویتی های بعدی و تیبل های متعدد به نظر شما چیکار کنم تو قسمت سرچ یا علاقه مندی با این همه tbl و اکتیویتی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ کسی نمیتونه جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ لیست علاقه مندی و جستجو ک خیلی راحته کاری نداره فقط از 2 تا دستور اس کیو ال استفاده میکنی روی یه ابزاری نمایش میدی اگه بزاری جلوه برنامت بهتر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ میدونم سادست کد هاشم نوشتم برای برنامه ای که فصل بندی نشده اما واسه این شرایطی که من دارم لیست علاقه مندی و جستجو رو نمیدونم چطوری کد بنویسم چون چندتا اکتیویتی و چندتا tbl توی دیتابیس دارم قبلا یه اکتیویتی بود و یه تیبل تو دیتابیس خواهشا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahadorks 13
سلام
عرض احترام
من یه کتاب دارم میسازم که فصل بندی شده و خیلی تو در تو هستش و میخوام برای فروش بزارم
آیا بازار قبول میکنید که علاقه مندی و جستجو نداشته باشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.