arastooms 1,046 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ سلام به همه اساتید عزیز با توجه به اینکه من مبتدی هستم ممکنه راهنمایی بفرماید که چه طور میتونم یه فانکشنی رو در یک فایل php خودم از طرق فایلی که توش هستم اجرا کنم برای مثال فرض کنیم 2 تا فایل php داریم aaa.php bbb.php خوب من در aaa.php میام 10 تا عدد رو میگیرم از کاربر و میریزم تو دیتابیس هاست ولی نیاز دارم معدل این اعداد رو هم بریزم تو دیتابیس که برای این کار یه فانکشن در فایل bbb.php دارم که میاد 10تا عدد رو میگیره و معدلش رو حساب میکنه و میریزه تو دیتابیس همن جایی که من میخام در واقع میخام وقتی 10 تا اعداد رو گرفتم از phpp اول بیام بریزم در دیتابیس بعد بفرستم به php دوم که اون فانکشن هم اجرا بشه l سپاس از همه عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام به همه اساتید عزیز با توجه به اینکه من مبتدی هستم ممکنه راهنمایی بفرماید که چه طور میتونم یه فانکشنی رو در یک فایل php خودم از طرق فایلی که توش هستم اجرا کنم برای مثال فرض کنیم 2 تا فایل php داریم aaa.php bbb.php خوب من در aaa.php میام 10 تا عدد رو میگیرم از کاربر و میریزم تو دیتابیس هاست ولی نیاز دارم معدل این اعداد رو هم بریزم تو دیتابیس که برای این کار یه فانکشن در فایل bbb.php دارم که میاد 10تا عدد رو میگیره و معدلش رو حساب میکنه و میریزه تو دیتابیس همن جایی که من میخام در واقع میخام وقتی 10 تا اعداد رو گرفتم از phpp اول بیام بریزم در دیتابیس بعد بفرستم به php دوم که اون فانکشن هم اجرا بشه l سپاس از همه عزیزان بايد api بسازيد و با يه htaccess فانكشن هارو تحت كنترل بگيريد ! به نظرم كمي در مورد معماري mvc مطالعه كنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ سلام مرسی از راهنمایی شما ولی من فقط میخام یه فانکشنی رو از تو یه فایل دیگه صدا کنم قبلا دیده بودم خیلی سخت نباید باشه مثلا مثل کانفیگ که میایم جدا اسم رمز دیتابیس رو توش مینویسیم و هر جا لازم باشه تو هر فایل صداش میکنیم !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام مرسی از راهنمایی شما ولی من فقط میخام یه فانکشنی رو از تو یه فایل دیگه صدا کنم قبلا دیده بودم خیلی سخت نباید باشه مثلا مثل کانفیگ که میایم جدا اسم رمز دیتابیس رو توش مینویسیم و هر جا لازم باشه تو هر فایل صداش میکنیم !! این چیزی که الان گفتید با سوالتون فرق داره ولی برای اینکار باید از superglobal ها توی php استفاده کنید یا اینکه از آدرس دهی نسبی استفاده کنید که مورد اول روش بهتریه به این شکل میتونید انجام بدید : include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/آدرس فایل php مورد نظرتون توی هاست'); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.