mirtalebi 30 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۶ سلام خدمت استادان عزیز من تازه شروع به کار با پوشه کردم و برنامه هم درست کردم ولی نمی دونم چطوری باید اعلان جدید ایجاد کنم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۶ در هم اکنون، mirtalebi گفته است : سلام خدمت استادان عزیز من تازه شروع به کار با پوشه کردم و برنامه هم درست کردم ولی نمی دونم چطوری باید اعلان جدید ایجاد کنم با تشکر دوست عزیز اگه میخای یه اعلانی بفرسته به گوشی البته راه زیادی وجود داره مثلا جیسون و .... ولی اگه نوفیتیکیشن میخای اول کتابخانه nofitication رو فعال کن بعد کد های زیر رو بنویس حالا آیکونش هم به عهده خودته. Dim n As Notification n.AutoCancel=False n.Initialize n.Icon="icon" n.Notify=1 n.SetInfo("پوش","سایت انسور سنتر",Me) n.Vibrate=True n.Sound=True این کد هارو بنویس تستش نکردم ولی همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.