حمید زارع 331 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من یه Tabhost گذاشتم تو برنامم ولی برای سربرگش یا میتونم نام سربرگ رو بدم یا آیکن میخام دوتاییش رو با هم نشون بده لطفاً راهنمایی کنید با احترام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ به این تاپیک مراجعه کنید http://answercenter.ir/thread1787.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من کاملاً به همین شکل عمل کردم ولی به محض اینکه اسم میدم آیکن حذف میشه باید حتماً اسم را خالی "" بذارم آیا تنظیمات tabhost را نباید تغییر بدم ؟ لطفاً راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ این که براتون گذاشتم همینه که میخواید پس چه جور میگید آیکن حذف میشه عجیبه؟!!!!*گاز**لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من یه Tabhost گذاشتم تو برنامم ولی برای سربرگش یا میتونم نام سربرگ رو بدم یا آیکن
میخام دوتاییش رو با هم نشون بده
لطفاً راهنمایی کنید
با احترام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.