نیما قبادی 246 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سلامی دوباره خدمت دوستان خوب تو این آموزش قصد دارم یه آموزش مبنی بر لود کردن یه عکس متحرک بگم به نحوه کامل خوب: د میریم به قسمت دیزاینر یک button و یک image view ادد میکنیم توی قسمت Process_Globals اینارو ادد میکنیم Sub Process_Globals Dim Timer1 As Timer Dim Frame As Int Timer1.Initialize("Timer1",0) End Sub خوب حالا تو قسمتGlobals اینارو اد میکنیم Sub Globals Dim gif As GifDecoder Dim btnLoad As Button Dim ImageView1 As ImageView End Sub خوب توقسمتActivity_Create میام Activity رو میخونیم خوب حالا تو قسمت Activity_Pause این کارو میکنیم Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) Timer1.Enabled = False End Sub خوب حالا تو قسمت button هم این کد هارو قرار میدیم Sub btnLoad_Click gif.DisposeFrames gif.Load(File.DirAssets, "mo.gif") ToastMessageShow(gif.FrameCount & " frames", True) Frame = 0 Timer1.Interval = gif.Delay(Frame) ImageView1.Bitmap = gif.Frame(Frame) Timer1.Enabled = True gif.SaveFrame(0, File.DirRootExternal, "frame0.png", "P", 85) gif.SaveFrame(0, File.DirRootExternal, "frame0.jpg", "J", 85) End Sub و در آخر هم Timer رو میگیم Sub Timer1_Tick Timer1.Enabled = False Frame = Frame + 1 If Frame >= gif.FrameCount Then Frame = 0 End If Timer1.Interval = gif.Delay(Frame) ImageView1.Bitmap = gif.Frame(Frame) Timer1.Enabled = True End Sub اینم عکس متحرک [ATTACH=CONFIG]232[/ATTACH] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشی نیماجان فک کنم لایب Gif Decoder رو هم بخواد نیما یا اینکه من اشتباه می کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ باسلام ممنون از مجید عزیز من که خود برنامه داشت حالا شاید بعضی از دوستان ندارن اینم از لایبری برنامه Gif Decoder لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
roxavito 40 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ تشکر بابت زحمتی که کشیدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.