cloner01001 38 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید من یه edittext و یه باتن دارم ، میخوام وقتی رو باتن کلیک شد شماره که داخل edittext هست + یه مقدار بشه و به صورت ussd اجرا بشه مثلا فرض کنین داخل edittext نوشته میشه 123456789 میخوام وقتی رو باتن کلیک شد کد به این صورت در بیاد و اجرا بشه : *141*123456789# باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keyvanstar 10 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من ی پروژه دارم و ی کمک میخوام: تو پروژم در scroll متنهایی و وارد کردم مانند : باقی مانده اعتبار *141*1# حالا میخوام کاری کنم ک روی هرکدوم ک click شد همون کُد خودکار اجرا بشه (call بشه) ممنون میشم کسی کمکم کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من ی پروژه دارم و ی کمک میخوام:تو پروژم در scroll متنهایی و وارد کردم مانند : باقی مانده اعتبار *141*1# حالا میخوام کاری کنم ک روی هرکدوم ک click شد همون کُد خودکار اجرا بشه (call بشه) ممنون میشم کسی کمکم کنه سلام دوست عزیز اولا خوش آمد میگم به انجمن دوما سوالاتتونو تو تاپیک جدا بپرسین سوالتون نا واضحه تو اسکرول چی وارد کردین ؟ مولتی پنل؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keyvanstar 10 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی راهنمایی نمیکنهه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
volume 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ M.izadi ممنون از پاسختون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keyvanstar 10 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی.چشم چون احساس کردم مربوط به ussd میشه اینجا پرسیدم . این کد من هست و میخوام روی هرکدام ک کلیک میکنن همون دستور انجام بشه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("irancell") Dim top As Int top = 0 'load from database Dim a1() As String a1 = Array As String("خرید شارژ *100*1#","منوی تغییر زبان *140*2# ","تغیر زبان به فارسی *140*2*1# ","درخواست تنظیمات MMS *140*3*5# "," درخواست تنظیمات GPRS *140*3*6# ","طرح های تعرفه تشویقی *140*7*5*3# ","دوره باقی مانده از طرح تشویقی *140*7*8*2# ","مشاهده وضعیت بسته خریداری شده *141*55# ","طرح تعرفه فعلی *140*7*8*1# ","منوی اطلاعات حساب *140*7*8# ","انتقال از اعتباری به دائمی *140*7*4# ") For i = 0 To a1.Length - 1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,top,90%x,70dip) top = top + 70dip p1.LoadLayout("frmirancell") labelirancell.Tag = a1(i) labelirancell.Text = a1(i) Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با اجازه دوستان Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("irancell") Dim top As Int top = 0 'load from database Dim a1() As String a1 = Array As String("خرید شارژ *100*1#","منوی تغییر زبان *140*2# ","تغیر زبان به فارسی *140*2*1# ","درخواست تنظیمات MMS *140*3*5# "," درخواست تنظیمات GPRS *140*3*6# ","طرح های تعرفه تشویقی *140*7*5*3# ","دوره باقی مانده از طرح تشویقی *140*7*8*2# ","مشاهده وضعیت بسته خریداری شده *141*55# ","طرح تعرفه فعلی *140*7*8*1# ","منوی اطلاعات حساب *140*7*8# ","انتقال از اعتباری به دائمی *140*7*4# ") For i = 0 To a1.Length - 1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,top,90%x,70dip) top = top + 70dip p1.LoadLayout("frmirancell") labelirancell.Tag = a1(i) labelirancell.Text = a1(i) Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ درود خب میشه: Sub Call(Command As String) i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:" & Command.Replace("#","%23")) StartActivity(i) End Sub توی Button مربوط به اجرای USSD هم میگید: Call("*140*" & EditText1.Text & "#") ببخشید،اینجا i رو چی باید تعریف کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید،اینجا i رو چی باید تعریف کنیم؟باید به عنوان Intent تعریف کنید!برای مشکلی که عکسش رو گذاشته بودن هم غیر از اضافه کردن به مانیفست میتونین کتابخونه phone رو تیک بزنین و یک متغیر برای phoncalls تعریف کنید! و دیگه کاری به اون ندارید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلامو خسته نباشید ببخشید من یه مشکلی دارم بی زحمت جواب بدید. اینه که من نمیخوام هر متنی توی ادیت تکستی که زدم رو ussd اجرا شه و بعد اونجا ارور بده میخوام مثلا اگه شماره موبایل رو8 رقم وارد کرد یه toastmessageنشون بده بگه شماره اشتباه هست و بعد ussdاجرا نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ درود خب میشه: Sub Call(Command As String) i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:" & Command.Replace("#","%23")) StartActivity(i) End Sub توی Button مربوط به اجرای USSD هم میگید: Call("*140*" & EditText1.Text & "#") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ درودخب میشه: Sub Call(Command As String) i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:" & Command.Replace("#","%23")) StartActivity(i) End Sub توی Button مربوط به اجرای USSD هم میگید: Call("*140*" & EditText1.Text & "#") این ارور رو داد؟ http://up.vbiran.ir/uploads/22959142761906243330_Screenshot_۲۰۱۵-۰۳-۲۹-۱۳-۱۱-۲۲.png روی گوشی تست کردم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ راهی وجود نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ راهی وجود نداره؟ دوست عزیز اجازه بدید امواج پیامتون به دیتابیس مخابرات برسه و بنده ببینم و بخونم و بعد پست بعدی رو که اسپم محسوب میشه بدید ! 1:12 دقیقه مشکل رو اعلام کردید - 1:21 دقیقه اسپم دادید ! توقع نداشته باشید زیر 9 دقیقه پاسخگو باشیم. در مورد مشکلتون هم به Manifest Editor برید و این کد رو اضافه کنید: AddPermission(android.permission.CALL_PHONE) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان خسته نباشید
من یه edittext و یه باتن دارم ، میخوام وقتی رو باتن کلیک شد شماره که داخل edittext هست + یه مقدار بشه و به صورت ussd اجرا بشه
مثلا فرض کنین داخل edittext نوشته میشه 123456789 میخوام وقتی رو باتن کلیک شد کد به این صورت در بیاد و اجرا بشه : *141*123456789#
باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.