mohammad3250 206 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام من پوش گوگل cgm ساختم حالا روی اندروید زیر 5 به درستی کار میکنه ولی روی اندروید 5 به بالا فورس کلوز میشه ولی روی زیر 5 مشکل نداره میشه راهنمایی کتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با سلام همین مشکلو منم داشتم البته برعکسش یعنی تو بالای پنج کار میکرد تو پایین پنج ارور میداد رفتم سایت دیگه و حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب راه حل شو نمیشه بگید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مثلا برید به یه سایتی که هم ایرانی باشه و هم خدمات بده اونوقت میتونید به سادگی و بدون فورز کلوز استفاده کنید و احتمال صد درصد میدم که مشکل توی منیفست هست که فورز کلوز میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام من پوش گوگل cgm ساختم حالا روی اندروید زیر 5 به درستی کار میکنه ولی روی اندروید 5 به بالا فورس کلوز میشه ولی روی زیر 5 مشکل نداره میشه راهنمایی کتید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.