این ارسال پرطرفدار است. مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام اولا تشکر می کنم از همه ی کاربرای خوب و دوست داشتنی انجمن که تا این زمان با ما بودن و سعی در حل مشکلات دوستان و هم وطنامون رو داشتن. ببینید دوستان زندگی و شرایط هرکسی متفاوت و مثل یک نمودار سیسنوسی - کسینوسی هستش و بالا پایین داره.خوبه که ما بتونیم شرایط همدیگه رو هم تحمل کنیم الان دوستان سعی بر بیان این موضوع رو دارند که مدیران انجمن هر وقت دلشون بخواد میان به انجمن و به مسائل رسیدگی می کنن، و جواب من هم این هستش که کاملا فرضیه اشتباهی هستش ( البته کاربرای همیشگی ما همچین طرر تفکری نسبت به انجمن ندارن). ما چند سال زحمت نکشیدیم که بخواییم به همین راحتی انجمن رو بزاریم به حال خودش، همیشه یه زمانی هست که ایست کامل می زنیم، به دلایل مختلفی و الان هم در همون شرایط هستیم، البته راجب خودم هستش نه سایر دوستان که هنوز هنوز دارن رحمت می کشن، منم سعیمو می کنم در هر فرصتی توی انجمن یک فعالیتی رو داشته باشم اما آقای ایزدی » آقای ایزدی به دلیل اینکه تازه استخدام شدن و کارشون هم نسبتا سنگین هستش میشه گفت از ساعت 7 صبح سرکار هستن تا 9 شب، خب دیگه فکر نکنم واسشون توانی هم مونده باشه بخوان به انجمن رسیدگی کنن. خودمم هم از 8 صبح مغازم تا 12 شب، سعی می کنم همیشه هر فرصتی گیرم میاد به انجمن سر بزنم و در توانم باشه مشکلات دوستان رو رفع کنم. اما از دوستان این انتظار رو داریم به پاس این چند سال فعالیتی که داشتیم باعث نا امیدیمون نشن و انگیزه هارو از بین نبرن به امید روزی بهتر. 15 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در تعجبم از متخصصانی که مدرنترین شغل دنیا را رها کرده و به استخدام برای شخصی هدفمندتر از خودشون تن داده اند. 9 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.