محمد احمدی 70 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستای عزیز ی سورس ساده که باهاش میشه شکلک و متن رو کنار هم ذخیره کرد و متن و عکس با لمس متحرک . اندازشون تغییر پیدا میکنه سورس کتابخانه ها هم موجوده فقط این سورس قدیمیه قبلا جواب میداد الان رو اموایتر تست کردم ارور داد گوشی اندروید در حال حاضر ندارم رو گوشی تست کنید shklk.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستای عزیزی سورس ساده که باهاش میشه شکلک و متن رو کنار هم ذخیره کرد و متن و عکس با لمس متحرک . اندازشون تغییر پیدا میکنه سورس کتابخانه ها هم موجوده فقط این سورس قدیمیه قبلا جواب میداد الان رو اموایتر تست کردم ارور داد گوشی اندروید در حال حاضر ندارم رو گوشی تست کنید سلام وقتی میخوام با بیسیک باز کنم این ارور میاد؟ http://up.vbiran.ir/uploads/3206114276507073457_3.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ فایل سالمه هیچ مشکلی نداشت تست شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ فایل سالمه هیچ مشکلی نداشت تست شده یعنی مشکل از بیسیک منه؟ ممکنه از ورژن بیسیک باشه ؟ ورژن من 3.20 هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بله بیسیک رو افزایش بدید به 4.30 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ بله بیسیک رو افزایش بدید به 4.30 موقع کامپایل این ارور رو میده : http://up.vbiran.ir/uploads/2962214276681864977_error.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ پاسخ داده شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.