qasem 249 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان برای اینکه از Appcampat 3 به بالا استفاده کنم ، مجبور شدم sdk را آپدیت کنم . مشکل اینه که بعد از اون دیگه برنامه ها روی اندروید 5 به پایین فورس کلوز میده ولی روی اندرویدهای بالاتر مشکلی نداره!؟ چیکار باید کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مشکل با کمک یکی از دوستان حل شد اینجا میگم تا اگه کسی دیگه ای با این مشکل مواجه شد بدونه چیکار باید بکنه. برای حل این مشکل باید برید به محلی که sdk تون رو ریختید و بعد وارد پوشه build-tools بشید و همه پوشه ها رو بجز پوشه های 23.0.3 و 24.0.0 یا بالاتر رو حذف کنید به همین راحتی و خوشمزگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان برای اینکه از Appcampat 3 به بالا استفاده کنم ، مجبور شدم sdk را آپدیت کنم . مشکل اینه که بعد از اون دیگه برنامه ها روی اندروید 5 به پایین فورس کلوز میده ولی روی اندرویدهای بالاتر مشکلی نداره!؟ چیکار باید کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.