cna.az 0 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام وقت بخیر میخواستم تلگرام رو ویرایش کنم مثل کاری ک موبوگرام با تلگرام کرد از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟با اندروید استادیو میتونم یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 44 دقیقه قبل، cna.az گفته است : سلام وقت بخیر میخواستم تلگرام رو ویرایش کنم مثل کاری ک موبوگرام با تلگرام کرد از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟با اندروید استادیو میتونم یا نه؟ درود کسی همچین حرکتی رو نزده سورس خود تلگرام توی اینترنت موجوده میتونید دانلود کنید و ازش استفاده کنید و ویرایشش کنید با اندروید استودیو هم سورسش اجرا میشه و اجرا کردنش هم یکم سخته و ویرایش کردنش هم کار هرکسی نیست و مهارتش و تسلط به زبان جاوا میخواد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1396/02/16, 12:50:56، cna.az گفته است : سلام وقت بخیر میخواستم تلگرام رو ویرایش کنم مثل کاری ک موبوگرام با تلگرام کرد از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟با اندروید استادیو میتونم یا نه؟ موبو گرام از سورس تلگرام استفاده نکرده بلکه از Plus-Messengerاستفاده کرده حالا لینک دوتاشو برات میزارم من خودم از سورس تلگرام خروجی کرفتم ویرایشم گردم اما نه مثه موبو گرام چون زیاد حرفی نیستم تلگرام GitHub - DrKLO/Telegram: Telegram for Android source پلاس Plus-Messenger/ at dev · rafalense/Plus-Messenger · GitHub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.