majerajoo 161 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید نمیدونستم عنوان ررو چی بزارم اگه نامناسب بود ببخشید من از بیسیک یک مقدار username رو به فایل پی اچ پی پست میکنم و با کد زیر در جدول shop_user مقدار city رو برمیگرددونم با کد زیر $st = $db->query("SELECT * FROM shop_user WHERE username='".$_POST['username']."'"); while ($row = $st->fetch()) { echo '<br>' . $row['city']; } و بعد این رو با کد زیر در بیسیک میخونمش Dim ss(1) As String = Regex.Split("<br>",Job.GetString) Log("City="&ss(1)) کدهای بالا خیلی خوب کار میکنه و مقدار برمیگرده و خونده میشه اما من میخوام یه مقدار دیگه هم به غیر از این سیتی توی همون جدول برگردونم هرکار کردم نشد نه تونستم کد پی اچ پی رو درست کنم نه اینکه تو نستم توی بیسیک بخونمش ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ باید از آرایه استفاده کنید. و همیشه بهتره جیسون برگردونید. $res = array(); while($row = mysqli_fetch_array($st)){ array_push($res, array( "age"=>$row['age'], "name"=>$row['name'], "city"=>$row['city']) ); } echo json_encode($res); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود روش Regex Split یکم قدیمی شده الان خیلی راحت میتونید با Json این کارهارو انجام بدید ... هم سرعش بیشتره و هم قدرتش و امنیتش ... توی همین روش خودتون هم خب میتونید اینجوری کار کنید مثلا : mehdi#izadi amin#shahedi farzad#musavi shahab#eskandari majid#arta خب حالا شما همون Regex رو که اومدید با <br> جدا کردید و باز بیایید با # جدا کنید و هر ایندکسی که دوست دارید بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 14 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : باید از آرایه استفاده کنید. و همیشه بهتره جیسون برگردونید. $res = array(); while($row = mysqli_fetch_array($st)){ array_push($res, array( "age"=>$row['age'], "name"=>$row['name'], "city"=>$row['city']) ); } echo json_encode($res); لطفا کد بیسیکش هم بگید مثلا age و name رو بگیرید بببخشیدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام خسته نباشید
نمیدونستم عنوان ررو چی بزارم اگه نامناسب بود ببخشید
من از بیسیک یک مقدار username رو به فایل پی اچ پی پست میکنم و با کد زیر در جدول shop_user مقدار city رو برمیگرددونم با کد زیر
و بعد این رو با کد زیر در بیسیک میخونمش
کدهای بالا خیلی خوب کار میکنه و مقدار برمیگرده و خونده میشه
اما من میخوام یه مقدار دیگه هم به غیر از این سیتی توی همون جدول برگردونم
هرکار کردم نشد نه تونستم کد پی اچ پی رو درست کنم نه اینکه تو نستم توی بیسیک بخونمش
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.