np.1400 0 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام میخوام یه برنامه بسازم با منوی کناری اما لوگین هم داشته باشه اما نمیدونم باید با کدوم شروع کنم و چجوری اون یکی رو اضافه کنم اگه با Login activity شروع کنم چجوری Navigation Drower activity رو اضافه کنم و برعکس یعنی کلا راهنمایی بفرمایید دیگه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اول لاگین اکتیویتی رو بساز و توش فرم ثبت نام و لاگین رو بذارم(داخل فرگمنت) بعدش وقتی کاربر ثبت نام کرد و یا لاگین کرد یه متغیر ذخیره کن توی SharedPreference و بیا هربار وارد برنامه میشی اونو بخون اگه مقدارش برابر با مثلا 1 بود بره تو همون دراور اکتیویتی اگر هم 0 بود بمونه تو همون لاگین اکتیویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fazly 33 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ باید به صورت دستی اضافه کنین سرچ کنین آموزشش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اينو ببنيد فكر كنم به كارتون بياد: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
np.1400 0 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : اول لاگین اکتیویتی رو بساز و توش فرم ثبت نام و لاگین رو بذارم(داخل فرگمنت) بعدش وقتی کاربر ثبت نام کرد و یا لاگین کرد یه متغیر ذخیره کن توی SharedPreference و بیا هربار وارد برنامه میشی اونو بخون اگه مقدارش برابر با مثلا 1 بود بره تو همون دراور اکتیویتی اگر هم 0 بود بمونه تو همون لاگین اکتیویتی یعنی اینجوری یه بار لاگین بشه کافیه؟ تا چه زمانی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، np.1400 گفته است : یعنی اینجوری یه بار لاگین بشه کافیه؟ تا چه زمانی؟ خوب اره دیگه تا زمانی که اون متغیر هست برنامه هم لاگین میشه مگه اینکه کاربر بیاد و ClearData برنامه رو بزنه یا خودت بیای و یه خروج از حساب بذاری که همه چی رو پاک کنه و برنامه 0 بشه دوباره برنامه هم که پاک بشه اون متغیر پاک میشه دگ معلومه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
np.1400 0
سلام
میخوام یه برنامه بسازم با منوی کناری اما لوگین هم داشته باشه
اما نمیدونم باید با کدوم شروع کنم و چجوری اون یکی رو اضافه کنم
اگه با Login activity شروع کنم چجوری Navigation Drower activity رو اضافه کنم و برعکس
یعنی کلا راهنمایی بفرمایید دیگه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.