سلام دوستان من تو تفسیر دوتا قطعه کد موندم اگه میشه حتی یکی از اون هارو بگین چیکار می کنه البته کارکرد کلی می دونم مثلا قطعه کد اول تابعی برای تنظیم بک گراند موبایل اما اینکه یجورایی هر خط چیکار می کنه را موندم اگر ممکنه کمک کنید
قطعه کد اول :
Sub SetWallPaper(bm As Bitmap)
Dim r As Reflector
r.Target = r.RunStaticMethod("android.app.WallpaperManager", "getInstance", _
Array As Object(r.GetContext), Array As String("android.content.Context"))
r.RunMethod4("setBitmap", Array As Object(bm), Array As String("android.graphics.Bitmap"))
End Sub
قطعه کد دوم که برای تنظیم ارتفاع لیبل ها است که همون طور که می بینید بعد از تعریف تابع 5 خط اول خیلی سادس ولی بقیش درست درک نمی کنم منظورم از جایی که می گه :
...ht=strUtil
Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float 'تابع تنظیم ارتفاع لیبل ها'
Dim before,after As Float
Dim Obj1 As Reflector
leb.text=txt
leb.TextSize=size
leb.Gravity=Gravity.CENTER
leb.Left=leb.Left
leb.Typeface=font
ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt)
Obj1.Target = leb
before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line BEFORE you change it
Obj1.Target = leb
Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") 'Change the space between lines
Obj1.Target = leb
after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line AFTER you change it
ht = ((after * ht)/before)
leb.Height = ht
Return ht
End Sub
دوستان اگر بتونید حتی یکی از این دو کد را کمی توضیح دهید لطف بزرگی در حق اینجانب کرده اید
سوال
ali777795 11
سلام دوستان من تو تفسیر دوتا قطعه کد موندم اگه میشه حتی یکی از اون هارو بگین چیکار می کنه البته کارکرد کلی می دونم مثلا قطعه کد اول تابعی برای تنظیم بک گراند موبایل اما اینکه یجورایی هر خط چیکار می کنه را موندم اگر ممکنه کمک کنید
قطعه کد اول :
قطعه کد دوم که برای تنظیم ارتفاع لیبل ها است که همون طور که می بینید بعد از تعریف تابع 5 خط اول خیلی سادس ولی بقیش درست درک نمی کنم منظورم از جایی که می گه :
...ht=strUtil
Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float 'تابع تنظیم ارتفاع لیبل ها' Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.CENTER leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line BEFORE you change it Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") 'Change the space between lines Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line AFTER you change it ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub
دوستان اگر بتونید حتی یکی از این دو کد را کمی توضیح دهید لطف بزرگی در حق اینجانب کرده اید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.