حسین شیخ بارانی 37 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز پیشاپیش ممنون از پاسختون من توی یک مولتی پنل متن های رو از دیتابیس می گیرم که با تگ و سندر ادامه متن رو توی یک اکتیویتی نشون می دم حلا وقتی توی لیست هستم متن چون بیش از مقدار لیبل هست می ره زیر اما راهی هست که وقتی لیبل پر شد ادامه رو با نقطه چین نشون بده یعنی وقتی یک خط اول یا شاید کمتر نشون داد بقیش رو ... نشون بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین شیخ بارانی 37 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 14 ساعت قبل، dostmobile گفته است : البته اگر تعداد کاراکتر خاصی مدنظرتونه نیاز نیس کتابخونه بدین Label1.Text = cur.GetString("text") 'matn ro gereftam az database' Label1.text = Label1.text.SubString2(0,45) 'ta caracter 45 ru neshon midim' Label1.Text = Label1.Text&" ... " 'inja ham 3 noghte ezaf kardam' ممنون این کد شما مناسب کار بنده بود بازم تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام روش ساده برای این کار استفاده از این ساب هست ابتدا کتابخونه جاوا رو تیک بزنید بعد این ساب رو به برنامه اضافه کنید و هرجا خواستید ساب رو صدا بزنید و لیبل رو بهش معرفی کنید موفق باشید 'میاد و محتوای لیبل رو یه خط میکنه با سه نقطه در آخرش Sub TruncateLabelContent(Label1 As Label) Dim mylblJO As JavaObject = Label1 mylblJO.RunMethod("setSingleLine",Array(True)) mylblJO.RunMethod("setEllipsize",Array("END")) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi7374 4 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ از این کتابخونه استفاده کن: کتابخونه Smart String سرچ کن تو گوگل کتابخونه رو گیر بیار . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ البته اگر تعداد کاراکتر خاصی مدنظرتونه نیاز نیس کتابخونه بدین Label1.Text = cur.GetString("text") 'matn ro gereftam az database' Label1.text = Label1.text.SubString2(0,45) 'ta caracter 45 ru neshon midim' Label1.Text = Label1.Text&" ... " 'inja ham 3 noghte ezaf kardam' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حسین شیخ بارانی 37
سلام دوستان عزیز پیشاپیش ممنون از پاسختون
من توی یک مولتی پنل متن های رو از دیتابیس می گیرم که با تگ و سندر ادامه متن رو توی یک اکتیویتی نشون می دم
حلا وقتی توی لیست هستم متن چون بیش از مقدار لیبل هست می ره زیر اما راهی هست که وقتی لیبل پر شد ادامه رو با نقطه چین نشون بده
یعنی وقتی یک خط اول یا شاید کمتر نشون داد بقیش رو ... نشون بده ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.