Mohammad.1379 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام من یه ایمیج ویو دارم که عکسای دیتا بیسم رو داخلش فراخوانی کردم و داخل یک مولتی پنل قرارش دادم عکسام خیلی زیاده که بخوام دونه دونه با فوتو شاپ گردش کنم ترجیح میدم که ایمیج ویوم رو گرد کنم این کار چطور امکان پذیره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ممنوم بابت پاسخو گویی این کدی که اینجاست یک عکس تک خاص بهش داده شده تا گردش کنه ولی من نمی تونم کدای خودم رو باهاش مطابقت بدم چون من یه دسته از عکسارو وارد مولتی پنل کردم و این کد بدردم نمی خوره کدای من این هستش cur1 = sql.ExecQuery("SELECT id,name,ax FROM tabel1") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0%x,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("l3") Label2.Text = cur1.GetString("name") stop = stop + 19.5%y Button1.Tag = cur1.GetInt("id") ScrollView1.Panel.Height = stop ImageView1.Bitmap = namayesh(i) Next sub namayesh(Position As String) As Bitmap cur1 = sql.ExecQuery("SELECT id,name,ax FROM tabel1") cur1.Position = Position Dim Bytes() As Byte Bytes = cur1.GetBlob("ax") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(Bytes,0,Bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub اگه میشه با این کد ها راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در واقع شما توی برنامه از یک ImageView کردید که به مراتب تکرار شده. اون ایمیج ویو ImageView1 هستش که هر کاری میخواید بکنید، باید روی همین ایمیج ویو انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، مهدی کفشگر گفته است : در واقع شما توی برنامه از یک ImageView کردید که به مراتب تکرار شده. اون ایمیج ویو ImageView1 هستش که هر کاری میخواید بکنید، باید روی همین ایمیج ویو انجام بدید. اینو که من همون اول گفتم پیشنهاد شما چیه الان چی کار کنم خب؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کسی نیست راهنمایی کنه دوستان؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ @Mohammad.1379 پیشنهادی که براتون دارم اینه که ایمیج ویو رو داخل یک پنل قرار بدید و از داخل دیزاینر گوشه های پنل رو گرد کنین از قسمت panel properties بخش corner radius اگه اشتباه ننوشته باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، محمد رشوند گفته است : @Mohammad.1379 پیشنهادی که براتون دارم اینه که ایمیج ویو رو داخل یک پنل قرار بدید و از داخل دیزاینر گوشه های پنل رو گرد کنین از قسمت panel properties بخش corner radius اگه اشتباه ننوشته باشم اتفاقا همین کار رو هم کردم ولی موقع نمایش فقط پنل گرد میشن و ایمیج ویو مربع میمونه و از پنل میزنه بیرون اصولا نباید اینطور بشه ولی میشه این خودش یه باگه برای بیسیک روش دیگه ای ندارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ @Mohammad.1379 روش دیگه ای که سراغ دارم اینکه که شما یه تصویر مربعی شکل png داخل فتو شاپ همرنگ با پس زمینه اکتیوتیتون میسازید بعد یه دایره خالی ایجاد میکنید وسط اون مربع حالا به صورت png ذخیره کنید عکسو بعدش باید این تصویر png رو داخل یک ایمیج ویو لود کنید از داخل دیزاینر حالا شما دوتا ایمیج ویو دارید یک ایمیج ویو که مربوط به عکس پست هر ایتم هستش یک ایمیج ویو هم اینی که ساختید حالا همینی که تو فتوشاب ساختید و اد کردید تو دیزاینر بیاریدش روی ایمیج ویویی که مربوط به پستاتون هستش برای اینکه بیارید روی ایمیج ویو کافیه از دیزاینر به بخش views tree برید و ویو مورد نظر رو درگ اند دراپ کنید بالای ویوی ایمیج پستاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devil_v9 13 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوست من بهترین روش استفاده از کتابخانه MSCircularImageView می باشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 40 دقیقه قبل، devil_v9 گفته است : دوست من بهترین روش استفاده از کتابخانه MSCircularImageView می باشد. ایشون میخوان ایمیج ویو گرد نمایش داده بشه نه اینکه بیت مپ رو دایره ای شکل نمایش پیدا کنه اگر قرار بر استفاده از کتابخونه باشه که کلاس photoshop اریا لیب از کتابخونه MSCircularImageView خیلی بهتره چون با یک خط کد کارو راه میندازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devil_v9 13 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 20 ساعت قبل، محمد رشوند گفته است : ایشون میخوان ایمیج ویو گرد نمایش داده بشه نه اینکه بیت مپ رو دایره ای شکل نمایش پیدا کنه اگر قرار بر استفاده از کتابخونه باشه که کلاس photoshop اریا لیب از کتابخونه MSCircularImageView خیلی بهتره چون با یک خط کد کارو راه میندازه دوست عزیز مشکلی که ایشون داره با کتابخونه MSCircularImageView حل میشه این کتابخونه همون ImageView هست با این تفاوت که به حالت گرد شده نشون میده و دیگه نیازی نیست عکساشو یکی یکی گرد کنه تو فتوشاپ . امیدوارم متوجه منظورم شده باشی ! عکس از دیتابیس یا هر جایی دیگه میتونه به کنترل داده شود/. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 20 ساعت قبل، محمد رشوند گفته است : ایشون میخوان ایمیج ویو گرد نمایش داده بشه نه اینکه بیت مپ رو دایره ای شکل نمایش پیدا کنه اگر قرار بر استفاده از کتابخونه باشه که کلاس photoshop اریا لیب از کتابخونه MSCircularImageView خیلی بهتره چون با یک خط کد کارو راه میندازه بلد نیستم کار با این کتابخونرو میشه اون یه خط کد رو بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devil_v9 13 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 10 دقیقه قبل، Mohammad.1379 گفته است : بلد نیستم کار با این کتابخونرو میشه اون یه خط کد رو بگین در 10 دقیقه قبل، Mohammad.1379 گفته است : ببین دوست من در خط سوم جایی که شی CircularImageView قرار میگیره جایی که imageView شما قرار داره پس دیگه نگران جایی که بروی اکتیویتی قرار میگیره نباشید. نقل قول Dim imgavatar As CircularImageView imgavatar.Initialize("S") Activity.AddView(imgavatar,ImageView1.Left,ImageView1.Top,ImageView1.Width,ImageView1.Height) imgavatar.SetDrawable(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 21 دقیقه قبل، devil_v9 گفته است : imgavatar.SetDrawable(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png")) شما تو این خط به کتابخونه خود ایمیج ویو رو ندادی اومدید فقط ادرس و نام عکس رو بهش دادید ایشون میخواستن که ایمیج ویو گرد نمایش داده بشه بنده هم بالاتر گفتم که اگر قرار بر استفاده از کتابخونه MSCircularImageView باشه کتابخانه آریا لیب با یک خط کد اینکارو تمیز انجام میده Dim img As ImageView Dim aph As AriaPhotoshp : aph.Initialize("aph") : img.Bitmap = aph.GetCircleBitmap(File.Combine(File.DirAssets,"1.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir1356 0 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ در در 1396/02/22, 12:19:23، Mohammad.1379 گفته است : سلام من یه ایمیج ویو دارم که عکسای دیتا بیسم رو داخلش فراخوانی کردم و داخل یک مولتی پنل قرارش دادم عکسام خیلی زیاده که بخوام دونه دونه با فوتو شاپ گردش کنم ترجیح میدم که ایمیج ویوم رو گرد کنم این کار چطور امکان پذیره؟ سلام. من هم دقیقاً مشکل دوستمون را دارم با این تفاوت که عکسهای من از سرور لود میشه و داخل ایمیج ویو قرار میگیره و می خوام اونا را بصورت دایره نمایش بدم.برای لود عکسهام هم از کتابخانه پیکاسو استفاده کردم.لطفاً راهنمایی کنید.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ در 11 دقیقه قبل، Amir1356 گفته است : سلام. من هم دقیقاً مشکل دوستمون را دارم با این تفاوت که عکسهای من از سرور لود میشه و داخل ایمیج ویو قرار میگیره و می خوام اونا را بصورت دایره نمایش بدم.برای لود عکسهام هم از کتابخانه پیکاسو استفاده کردم.لطفاً راهنمایی کنید.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devil_v9 13 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 36 دقیقه قبل، محمد رشوند گفته است : ایشون میخواستن که ایمیج ویو گرد نمایش داده بشه منم بهش یه ImageView گرد معرفی کردم دیگه :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 39 دقیقه قبل، محمد رشوند گفته است : شما تو این خط به کتابخونه خود ایمیج ویو رو ندادی اومدید فقط ادرس و نام عکس رو بهش دادید ایشون میخواستن که ایمیج ویو گرد نمایش داده بشه بنده هم بالاتر گفتم که اگر قرار بر استفاده از کتابخونه MSCircularImageView باشه کتابخانه آریا لیب با یک خط کد اینکارو تمیز انجام میده Dim img As ImageView Dim aph As AriaPhotoshp : aph.Initialize("aph") : img.Bitmap = aph.GetCircleBitmap(File.Combine(File.DirAssets,"1.png")) من به جای 1.png چی باید بزارم چون یه عکس مشخص نیست که من دارم از دیتا بیس فرا خوانی می کنم صد عکس مختلف رو کد هاش رو بالا فرستادم اگه دقت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ Sub CircleImage(Image As Bitmap) As Bitmap Dim bmp As Bitmap bmp.InitializeMutable(200dip, 200dip) Dim cvs As Canvas cvs.Initialize2(bmp) Dim r As Rect r.Initialize(0, 0, bmp.Width, bmp.Height) cvs.DrawRect(r, Colors.Transparent, True, 0) Dim p As Path p.Initialize(0, 0) Dim jo As JavaObject = p Dim x = 100dip, y = 100dip, radius = 100dip As Float jo.RunMethod("addCircle", Array As Object(x, y, radius, "CW")) cvs.ClipPath(p) Dim r2 As Rect r2.Initialize(0, 0, cvs.Bitmap.Width, cvs.Bitmap.Height) cvs.DrawBitmap(Image, Null, r2) Return cvs.Bitmap End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 11 دقیقه قبل، Mohammad.1379 گفته است : من به جای 1.png چی باید بزارم چون یه عکس مشخص نیست که من دارم از دیتا بیس فرا خوانی می کنم صد عکس مختلف رو کد هاش رو بالا فرستادم اگه دقت کنید Dim aph As AriaPhotoshp : aph.Initialize("aph") cur1 = sql.ExecQuery("SELECT id,name,ax FROM tabel1") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0%x,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("l3") Label2.Text = cur1.GetString("name") stop = stop + 19.5%y Button1.Tag = cur1.GetInt("id") ScrollView1.Panel.Height = stop ImageView1.Bitmap = aph.GetCircleBitmap(namayesh(i)) Next بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ImageView1.Bitmap = aph.GetCircleBitmap(namayesh(i)) این خط رو ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohammad.1379 12
سلام
من یه ایمیج ویو دارم که عکسای دیتا بیسم رو داخلش فراخوانی کردم و داخل یک مولتی پنل قرارش دادم
عکسام خیلی زیاده که بخوام دونه دونه با فوتو شاپ گردش کنم ترجیح میدم که ایمیج ویوم رو گرد کنم
این کار چطور امکان پذیره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
27 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.