Mohammad.1379 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام من یه ایمیج ویو دارم که عکسای دیتا بیسم رو داخلش فراخوانی کردم و داخل یک مولتی پنل قرارش دادم عکسام خیلی زیاده که بخوام دونه دونه با فوتو شاپ گردش کنم ترجیح میدم که ایمیج ویوم رو گرد کنم این کار چطور امکان پذیره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، Mohammad.1379 گفته است : این خط رو ارور میده مگه namayesh(i) رو در پایین از نوع بیت مپ نساختید؟؟ خب پارامتر ورودی aph.GetCircleBitmap از نوع بیت مپ هستش ارور رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 17 ساعت قبل، محمد رشوند گفته است : مگه namayesh(i) رو در پایین از نوع بیت مپ نساختید؟؟ خب پارامتر ورودی aph.GetCircleBitmap از نوع بیت مپ هستش ارور رو قرار بدید ارور برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کارم راه افتاد از این کد استفاده کردم ImageView1.Bitmap = aph.RoundCorner(namayesh(i),200) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 30 دقیقه قبل، Mohammad.1379 گفته است : ارور برنامه ارور مربوط به نسخه کتابخانه هستش مطمعن باشید که از اخرین نسخه AriaLib استفاده میکنید از این لینک میتونید تمام کتابخانه های اقای شاهدی را اپدیت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devil_v9 13 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1396/02/25, 23:28:29، Mohammad.1379 گفته است : ImageView1.Bitmap = aph.GetCircleBitmap(namayesh(i)) این خط رو ارور میده دوست من دیتابیست چیه ؟ Mysql یا Sqli ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devil_v9 13 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1396/02/22, 12:40:20، Mohammad.1379 گفته است : ممنوم بابت پاسخو گویی این کدی که اینجاست یک عکس تک خاص بهش داده شده تا گردش کنه ولی من نمی تونم کدای خودم رو باهاش مطابقت بدم چون من یه دسته از عکسارو وارد مولتی پنل کردم و این کد بدردم نمی خوره کدای من این هستش cur1 = sql.ExecQuery("SELECT id,name,ax FROM tabel1") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0%x,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("l3") Label2.Text = cur1.GetString("name") stop = stop + 19.5%y Button1.Tag = cur1.GetInt("id") ScrollView1.Panel.Height = stop ImageView1.Bitmap = namayesh(i) Next sub namayesh(Position As String) As Bitmap cur1 = sql.ExecQuery("SELECT id,name,ax FROM tabel1") cur1.Position = Position Dim Bytes() As Byte Bytes = cur1.GetBlob("ax") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(Bytes,0,Bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub اگه میشه با این کد ها راهنمایی کنید در در 1396/02/25, 23:28:29، Mohammad.1379 گفته است : sub namayesh(Position As String) As Bitmap Dim bp As BitmapDrawable cur1 = sql.ExecQuery("SELECT id,name,ax FROM tabel1") cur1.Position = Position Dim Bytes() As Byte Bytes = cur1.GetBlob("ax") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(Bytes,0,Bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close bp.Initialize(Bitmap1) 'tabdil Bitmap be BitmapDrawable = Chon CircularImageView Vorodie BitmapDrawble migire imgavatar.Initialize("cv") Activity.AddView(imgavatar,ImageViewSQL.Left,ImageViewSQL.Top,ImageViewSQL.Width,ImageViewSQL.Height) imgavatar.Color=Colors.Transparent imgavatar.SetDrawable(bp) Return(b) End Sub کدت رو برات تغییر دادم که با Circularimageview کار کنه . دوست من ImageView.Visible رو False کن این کد جواب میده بهت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام محمد جان. این لینک رو ببینید حتما کمکتون میکنه. کتابخانه هاش نیاز به اشتراک ندارن!Android Example - ImageView - Circular, Hexagonal, Triangular, Bubble, Star Imageviews (with inline Java code) | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohammad.1379 12
سلام
من یه ایمیج ویو دارم که عکسای دیتا بیسم رو داخلش فراخوانی کردم و داخل یک مولتی پنل قرارش دادم
عکسام خیلی زیاده که بخوام دونه دونه با فوتو شاپ گردش کنم ترجیح میدم که ایمیج ویوم رو گرد کنم
این کار چطور امکان پذیره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
27 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.