اندرویدستان 90 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کسی نمیدونه اطلاعات برنامه B4A در کجا ذخیره میشه؟ داخل رجیستری ویندوز رو هم دیدم ولی پیدا نکردم داخل پوشه خود برنمه B4A هم نبود. اطلاعات زیر منظورم هست: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ همینطور که دوست عزیزمون هم راهنماییتون کردن تمام اطلاعات بیسیک در مسیر زیر ذخیره میشن : نقل قول C:\Users\YourUserName\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کسی بلد نیست فقط اطلاعات داخل جعبه متن بالا منظورم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اونا که توی اس دی کی و جی دی کی هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 40 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : اونا که توی اس دی کی و جی دی کی هستن فکر کنم منظورم را نفهمیدید عزیز دل منظور من مسیر فایلها بود که در فرم Paths Configuration وجود دارد این مسیر در کجا ذخیره میشود در رجیستری نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، farsroom گفته است : فکر کنم منظورم را نفهمیدید عزیز دل منظور من مسیر فایلها بود که در فرم Paths Configuration وجود دارد این مسیر در کجا ذخیره میشود در رجیستری نبود C:\Users\user\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4android یه فایل .ini هستش این قسمتش PlatformFolder=H:\sdk\platforms\android-25 ToolsFolder=H:\sdk\tools\ JavaBin=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_66\bin لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عالی بود عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
کسی نمیدونه اطلاعات برنامه B4A در کجا ذخیره میشه؟
داخل رجیستری ویندوز رو هم دیدم ولی پیدا نکردم
داخل پوشه خود برنمه B4A هم نبود.
اطلاعات زیر منظورم هست:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.