Mohsen27 199 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان خسته نباشید. من سرویس همپا یا USSD زرین پالم رو فعال کردم و میخوام با اون پرداخت کنم ولی یه مشکلی داره اونم اینه که نمیدونم چطور باید موفق یا ناموفق بودن پرداخت رو متوجه بشم؟ لطفا دوستانی که سابقه ای دارن راهنمایی کنند ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام سمپل کدش تو سایت زرین پال هست خیلی سادست اصلا نیاز نیست شما کاری کنی کداش کاملا مشخصه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ میشه لینکش رو برام پ.خ کنی نتونستم پیدا کنم لطفا توضیح بده که چیکار باید بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نمونه کد پرداخت درون برنامه ای اندروید Basic for Android | آزمایشگاه زرینپال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ این لینک که قرار دادید برای نمونه سورس استفاده از درگاه زرین پال برای بیسیک هستش منظور دوستمون استفاده از USSD هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، shahrokhnazari گفته است : نمونه کد پرداخت درون برنامه ای اندروید Basic for Android | آزمایشگاه زرینپال ممنونم ولی بازار این رو قبول نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ معلومه قبول نمیکنه شما باید درون پرداخت بازار بزاری...... سرچ کن کتابخانه درون پرداخت بازار این لینک که قرار دادید برای نمونه سورس استفاده از درگاه زرین پال برای بیسیک هستش منظور دوستمون استفاده از USSD هستش عزیز برای ussd باید 21 هزار تومن بدی تو سایت زرین پال.....برات راه بندازن لطفا در ارسال پیام بیشتر دقت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوست من محصولات به صورت فیزیکی به کاربر ارسال میشن پس میشه از طریق USSD پرداخت کرد هزینه USSD رو هم دادم ولی فکر نکنم بشه انجام داد همچین کاریو چون USSD زرین پال چیزی رو برنمیگردونه تکیکت زدم بهشون اینطور جواب دادن: با سلاملطفا مستندات ussd را مطالعه فرمایید https://github.com/ZarinPal-Lab/SampleCode-Php-Hampa/archive/master.zipبا تشکرعلیرضا یوسفی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوست من محصولات به صورت فیزیکی به کاربر ارسال میشن پس میشه از طریق USSD پرداخت کرد نمیفهمم چرا حتما باید ussd باشه مهم پرداخته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام دوستان خسته نباشید.
من سرویس همپا یا USSD زرین پالم رو فعال کردم و میخوام با اون پرداخت کنم ولی یه مشکلی داره اونم اینه که نمیدونم چطور باید موفق یا ناموفق بودن پرداخت رو متوجه بشم؟
لطفا دوستانی که سابقه ای دارن راهنمایی کنند
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.