سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
با توجه به اینکه آموزش های زیادی در انجمن به صورت پراکنده هست و از روشهای مختلفی هم برای گرفتن لایک در برنامه های آنلاین استفاده شده
می خاستم بدونم بهترین روش و استاندارد این کار به چه صورت هست
با توجه به اینکه آموزش استاد عزیزم آقای ایزدی در انجمن هست و فکر میکنم بر اساس شماره سریال گوشی باشه که متوجه میشه کاربر لایک زده یا نه
با این مشکل روبرو میشیم که کاربر اگر 2 تا دستگاه داشته باشه پس 2 بار میتونه لایک بزنه که درست نیست
برای این منظور اومدم در دیتابیس آنلاین خودم برای هر کاربر یک کد درنظر گرفتم که به اینصورت اگر چند دستگاه داشته باشند فقط بتونن یک بار لایک یا دیس لایک کنند یک موضوع رو
ولی روش پیاده سازی این روش رو نمیدونم
درواقع یک برنامه جک رو در نظر بگیرید
که جک ها قابلیت لایک دارن
خوب یک جک رو شاید 100 نفر لایک کنند
وقتی تو برنامه جک ها رو از هاست میگیرم تعداد لایک ها رو میتونم نمایش بدم کار ساده ای هست
ولی برای اون کاربری که قبلا لایک کرده باید دکمه ( لایک ) رنگی باشه!!! و بفهمه که قبلا این جک رو لایک کرده
یا ...
دقیقا میخام بدونم این قسمت چه طور پیاده سازی میشه
یعنی روش استاندارد اون چی هست در دیتابیس آنلاین و برنامه
با تشکر از همه عزیزان
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
با توجه به اینکه آموزش های زیادی در انجمن به صورت پراکنده هست و از روشهای مختلفی هم برای گرفتن لایک در برنامه های آنلاین استفاده شده
می خاستم بدونم بهترین روش و استاندارد این کار به چه صورت هست
با توجه به اینکه آموزش استاد عزیزم آقای ایزدی در انجمن هست و فکر میکنم بر اساس شماره سریال گوشی باشه که متوجه میشه کاربر لایک زده یا نه
با این مشکل روبرو میشیم که کاربر اگر 2 تا دستگاه داشته باشه پس 2 بار میتونه لایک بزنه که درست نیست
برای این منظور اومدم در دیتابیس آنلاین خودم برای هر کاربر یک کد درنظر گرفتم که به اینصورت اگر چند دستگاه داشته باشند فقط بتونن یک بار لایک یا دیس لایک کنند یک موضوع رو
ولی روش پیاده سازی این روش رو نمیدونم
درواقع یک برنامه جک رو در نظر بگیرید
که جک ها قابلیت لایک دارن
خوب یک جک رو شاید 100 نفر لایک کنند
وقتی تو برنامه جک ها رو از هاست میگیرم تعداد لایک ها رو میتونم نمایش بدم کار ساده ای هست
ولی برای اون کاربری که قبلا لایک کرده باید دکمه ( لایک ) رنگی باشه!!! و بفهمه که قبلا این جک رو لایک کرده
یا ...
دقیقا میخام بدونم این قسمت چه طور پیاده سازی میشه
یعنی روش استاندارد اون چی هست در دیتابیس آنلاین و برنامه
با تشکر از همه عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
30 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.