hadi2294957 2 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام یک برنامه با B4A نوشتم زمانی که روی لیست ویو کاربر لمس میکنه، زمینه اون آبی میشه، راهی وجود داره که اونو حذف کنیم. اینم تصویر پیش نمایش این زمینه رو چجوری میشه حذف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi2294957 2 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوستان کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود اگه به این شکل میخواد چندین دکمه(عکس) زیر هم نمایش داده بشه، بنظر من از مولتی پنل استفاده کنید اموزش های متعددی تو انجمن هست سرچ کنید موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi2294957 2 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، Mehdi.s گفته است : درود اگه به این شکل میخواد چندین دکمه(عکس) زیر هم نمایش داده بشه، بنظر من از مولتی پنل استفاده کنید اموزش های متعددی تو انجمن هست سرچ کنید موفق باشی ممنون گزینه خوبیه ولی فک کنم سرعتش از لیست ویو خیلی کمتر باشه مخصوصا اگه تعداد آیتم ها زیاد باشه اگه موردی بهش برخوردید که جواب میداد اطلاع بدین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ @hadi2294957 رنگ پس زمینه رو ترنسپرنت قرار بدید ببینید چطور عمل میکنه listview.Color=Colors.Transparent لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi2294957 2 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، محمد رشوند گفته است : @hadi2294957 رنگ پس زمینه رو ترنسپرنت قرار بدید ببینید چطور عمل میکنه listview.Color=Colors.Transparent انجام دادم ولی بازم تغییری نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اگه اشتباه نکنم توی manifest editor کد SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") رو غیر فعال یا حذف کن ، درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi2294957 2 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، abbas2142 گفته است : اگه اشتباه نکنم توی manifest editor کد SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") رو غیر فعال یا حذف کن ، درست میشه حذف کردم بازم درست نشد متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hadi2294957 2
سلام
یک برنامه با B4A نوشتم
زمانی که روی لیست ویو کاربر لمس میکنه، زمینه اون آبی میشه، راهی وجود داره که اونو حذف کنیم.
اینم تصویر پیش نمایش
این زمینه رو چجوری میشه حذف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.