حمید زارع 331 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز میخام یه اینجور چیزی برا برنامم بسازم لطفاً راهنمایی کنید که یه ویو آماده این شکلی هست ؟ اگه نیست : برا ساختش به چه ویوها و لایبرری نیاز دارم ... توضیح : من تازه کارم با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ داداش این برنامه فک نکنم با بیسیک کار شده باشه. اونطوری که فهمیدم یه جور هشدار دوره ایه درسته؟ با بیسیک میشه ولی سخته. اگه تازه کارین خرد خرد برین جلو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ نه فقط میخام تاریخ رو برام از کاربر بگیره ، همین ... این تصویر مربوط به حسابداری شخصی هلو هست حالا چی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ طراحیش چرا نشه با بیسیک انجام داد میشه با فتوشاپ و کمی خلاقیت میشه انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ درسته طراحی رو میشه انجام داد بیستر لایبرریش برام مهمه که خوب کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ با کتابخانه WheelView باید بشه انجام داد.تست کنید. wheelview.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون خیلی عالی بود ولی به یه لایبرری دقیق هم نیاز داره که تاریخ رو تبدیل به شمسی کنه بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون خیلی عالی بودولی به یه لایبرری دقیق هم نیاز داره که تاریخ رو تبدیل به شمسی کنه بازم ممنون تنها مشکلی که پیش میاد فقط محاسبه سال کبیسه هستش وگرنه از اون لحاظ روش های دیگه ای هم هست که اصلا اصولی نیستش.ما در سال 1394 قرار داریم و میخواییم بدونیم تا الان چندتا سال کبیسه داشتیم خب 1394 رو تقسیم بر 4 می کنیم و خارج قسمت ما میشه تعداد سال کبیسه 348 ببینید یکسری الگوریتم داره که اگه برید دنبالش بدستش بیارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان عزیز
میخام یه اینجور چیزی برا برنامم بسازم
لطفاً راهنمایی کنید که یه ویو آماده این شکلی هست ؟
اگه نیست :
برا ساختش به چه ویوها و لایبرری نیاز دارم ...
توضیح : من تازه کارم
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.