abbas2142 557 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با سلام دوستان من می خوام نوتیفیکیشن واسه برنامه ام درست کنم که به کاربر یه متنی رو نمایش بده ( بدون اینترنت) کل اینترنت رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم به کارم بیاد با کتابخانه های NotificationBuilder و custom Notifications کار کردم این کتابخانه NotificationBuilder خوبه ولی تنظیمات متن نداره رنگ و اندازه و.... این کتابخانه custom Notifications هم خوبه هم تنظیمات رنگ متن داره هم اندازه ولی یه بدی داره داخل سرویس توی بخش Process_Globals کدش ارور میده در کل می خوام یه نوتیفیکیشن شبیه فایل پیوستی درست کنم رنگ و اندازه و جایگاه متن و... با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان کسی راه حلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان پیشنهادی انتقادی چیزی ندارن ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
دوستان من می خوام نوتیفیکیشن واسه برنامه ام درست کنم که به کاربر یه متنی رو نمایش بده ( بدون اینترنت)
کل اینترنت رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم به کارم بیاد
با کتابخانه های NotificationBuilder و custom Notifications کار کردم
این کتابخانه NotificationBuilder خوبه ولی تنظیمات متن نداره رنگ و اندازه و....
این کتابخانه custom Notifications هم خوبه هم تنظیمات رنگ متن داره هم اندازه ولی یه بدی داره داخل سرویس توی بخش Process_Globals کدش ارور میده
در کل می خوام یه نوتیفیکیشن شبیه فایل پیوستی درست کنم رنگ و اندازه و جایگاه متن و...
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.