Mortezaranjbar 2 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان من یک برنامه امنیتی میخوام مثل فضول یاب بنویسم اما نمیدونم وقتی صفحه گوشی قفل هست چطوری از دوربین جلوی گوشی عکس بگیرم با cameraex فقل زمان باز بودن صفحه میشه عکس گرفت . لطفا کمک کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ توی هر گوشی نمیشه اینکار کرد چون بعضی از گوشی وقتی صفحه خاموش شه تمام سنسوراش خاموش میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mortezaranjbar 2 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، miladhaerian گفته است : توی هر گوشی نمیشه اینکار کرد چون بعضی از گوشی وقتی صفحه خاموش شه تمام سنسوراش خاموش میشه درود دوست گرامی . بعضی از برنامه ها توانایی عکس با صفحه قفل رو دارن اونا چطور کار میکنن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، Mortezaranjbar گفته است : درود دوست گرامی . بعضی از برنامه ها توانایی عکس با صفحه قفل رو دارن اونا چطور کار میکنن ؟ درود متاسفانه من با همچین برنامه ای کار نکردم تا حالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mortezaranjbar 2
سلام دوستان من یک برنامه امنیتی میخوام مثل فضول یاب بنویسم اما نمیدونم وقتی صفحه گوشی قفل هست چطوری از دوربین جلوی گوشی عکس بگیرم با cameraex فقل زمان باز بودن صفحه میشه عکس گرفت . لطفا کمک کنید ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.