ALI96PC2013 5 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سلام و درود بر دوستان عزیز من میخوام هر وقت روی باتن تغییر رنگ متن کلیک کردم یه پنجره شناور باز بشه و چنتا رنگ رو نمایش بده و روی هر رنگی کلیک کردم و تایید زدم رنگ متن تغییر کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، ALI96PC2013 گفته است : سلام و درود بر دوستان عزیز من میخوام هر وقت روی باتن تغییر رنگ متن کلیک کردم یه پنجره شناور باز بشه و چنتا رنگ رو نمایش بده و روی هر رنگی کلیک کردم و تایید زدم رنگ متن تغییر کنه سورست رو قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALI96PC2013 5 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ یکی نیست یه کمکی به ما بکنه در 5 دقیقه قبل، میلاد حائری گفته است : سورست رو قرار بده برادر فرض کن من یه باتن گذاشتم میخوام با استفاده از کتابخانه color picker dialog وقتی روی باتن کلیک کردم یه پنجره باز بشه و بتونم رنگ متن رو تغییر بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALI96PC2013 5 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ یکی نیست به ما کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ALI96PC2013 5
سلام و درود بر دوستان عزیز
من میخوام هر وقت روی باتن تغییر رنگ متن کلیک کردم یه پنجره شناور باز بشه و چنتا رنگ رو نمایش بده و روی هر رنگی کلیک کردم و تایید زدم رنگ متن تغییر کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.