Coocala 35 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ درود دوستان، من یه برنامه برای پاکسازی پیامک ها دارم میخوام کاربر هرچی پیامک ارسالی و دریافتی داره رو از گوشیش پاک کنم. مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، rayanoos گفته است : درود دوستان، من یه برنامه برای پاکسازی پیامک ها دارم میخوام کاربر هرچی پیامک ارسالی و دریافتی داره رو از گوشیش پاک کنم. مرسی من متوجه نشدم شما یه برنامه برای پاکسازی پیامک ها دارید بعد میخواید پیامک های ارسالی و دریافتی حذف بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، محمد رشوند گفته است : من متوجه نشدم شما یه برنامه برای پاکسازی پیامک ها دارید بعد میخواید پیامک های ارسالی و دریافتی حذف بشه؟ بله، میخوام همه پیامک هایی که دریافت کرده و همه پیامک هایی که ارسال کرده رو حذف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ روی APi اگه اشتباه نکنم +14 دیگه نمیشه از یه برنامه ی دیگه پیامک هارو پاک کرد فقط میشه خوند و فرستاد اگه میخواین همچین کاری کنین باید و باید برنامه تون به پیشفرض پیام ها تغییر کنه که کدش توی گیت هاب و اینور اونور هست برای جاوا چند خط بیشتر نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
درود دوستان،
من یه برنامه برای پاکسازی پیامک ها دارم
میخوام کاربر هرچی پیامک ارسالی و دریافتی داره رو از گوشیش پاک کنم.
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.