mahdi123 27 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ دوستان توی بعضی برنامه های هست که وقتی متریال دراور رو باز می کنیم آیکون منو چرخش می کنه یعنی از حالت سه خط به حالت فلش یا وکتور درمیاد چجوری این کارو در بیسیک انجام بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/03/04, 15:48:05، mahdi123 گفته است : مشخص کردم و گذاشتم Gravity.Right اما کار نمی کنه وقتی وی آیکون منو میزنم این ارور رو میده. شما اگر به برنامه rtl نداده باشید و وابستگی به تغییر زبان رو لغو نکرده باشید نمیتونید دراور رو در این حالت از سمت راست باز کنید چون در این حالت خودش ایکون رو از اس دی کی روی تولبار ست میکنه و چون شما rtl ندادید سمت چپ تولبار باید این عمل انجام بشه ولی شما گراویتی رو راست انتخاب کردید به همین دلیل از شما ارور میگیره 3 تا راه دارید یا گراویتی رو روی همون حالت چپ بگذارید یا اینکه به برنامه rtl بدید و خود تولبار راست چین میشه یا اینکه بی خیال این قضیه بشید و به همون صورت دستی ایکون رو به تولبار اضاف کنید و گراویتی رو راست بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/03/05, 04:35:35، امین پوراباذری گفته است : شما اگر به برنامه rtl نداده باشید و وابستگی به تغییر زبان رو لغو نکرده باشید نمیتونید دراور رو در این حالت از سمت راست باز کنید چون در این حالت خودش ایکون رو از اس دی کی روی تولبار ست میکنه و چون شما rtl ندادید سمت چپ تولبار باید این عمل انجام بشه ولی شما گراویتی رو راست انتخاب کردید به همین دلیل از شما ارور میگیره 3 تا راه دارید یا گراویتی رو روی همون حالت چپ بگذارید یا اینکه به برنامه rtl بدید و خود تولبار راست چین میشه یا اینکه بی خیال این قضیه بشید و به همون صورت دستی ایکون رو به تولبار اضاف کنید و گراویتی رو راست بدید . سلام من به برنامه RTL هم دادم اما باز هم همین ارور رو میده چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ دوست عزیز تا جایی که من ارورو میبینم میگه باید گرویتی تو چپ باشه نه راست در در 1396/03/04, 04:06:01، mahdi123 گفته است : این کارو کردم اما بعد از کلیک روی اون آیکون منو این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 4 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : دوست عزیز تا جایی که من ارورو میبینم میگه باید گرویتی تو چپ باشه نه راست دوست عزیز اگر گرویتی چپ باشه دراور هم از چپ باز میشه که من نمیخوام از چپ باز بشه میخوام از راست باز بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 5 دقیقه قبل، mahdi123 گفته است : دوست عزیز اگر گرویتی چپ باشه دراور هم از چپ باز میشه که من نمیخوام از چپ باز بشه میخوام از راست باز بشه. شما یدونه از چپ بساز ببین جواب میده یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 9 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : شما یدونه از چپ بساز ببین جواب میده یا نه؟ من ساختم جواب میده اما خود درارو از چپ باز میشه که من نمیخوام از چپ باز بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 4 دقیقه قبل، mahdi123 گفته است : من ساختم جواب میده اما خود درارو از چپ باز میشه که من نمیخوام از چپ باز بشه. خب مشکل از راست چین کردنشه اونم یه دو خط کد تو منیفست میخاد تا راست چین کنه عین کد همون اکشن تولبار که متنشو راست چین میکنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 9 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : خب مشکل از راست چین کردنشه اونم یه دو خط کد تو منیفست میخاد تا راست چین کنه عین کد همون اکشن تولبار که متنشو راست چین میکنند خب اون کد ها رو میدونید برای من هم بگید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 5 دقیقه قبل، mahdi123 گفته است : خب اون کد ها رو میدونید برای من هم بگید... صبر کنید پیداش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 8 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : صبر کنید پیداش کنم من منتظرم لطفا زودتر... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ Rtl رو بلدی؟ اینا سورس تو برنامه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") ForseRtlSupported End Sub Sub ForseRtlSupported Dim j,jo As JavaObject jo.InitializeStatic ("android.view.View") If j.InitializeStatic ("android.os.Build$VERSION").GetField ("SDK_INT") > 16 Then j.InitializeContext.RunMethodJO("getWindow",Null).RunMethodJO("getDecorView",Null) _ .RunMethod ("setLayoutDirection",Array(jo.GetField ("LAYOUT_DIRECTION_RTL"))) End If End Sub اینم همون سورسی که گفتم تو منیفست باید بزنی. SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 54 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : Rtl رو بلدی؟ اینا سورس تو برنامه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") ForseRtlSupported End Sub Sub ForseRtlSupported Dim j,jo As JavaObject jo.InitializeStatic ("android.view.View") If j.InitializeStatic ("android.os.Build$VERSION").GetField ("SDK_INT") > 16 Then j.InitializeContext.RunMethodJO("getWindow",Null).RunMethodJO("getDecorView",Null) _ .RunMethod ("setLayoutDirection",Array(jo.GetField ("LAYOUT_DIRECTION_RTL"))) End If End Sub اینم همون سورسی که گفتم تو منیفست باید بزنی. SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") مشکلت حل شد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، sinam443 گفته است : مشکلت حل شد؟؟؟ خدا خیرت بده حل حل شد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، mahdi123 گفته است : دوستان توی بعضی برنامه های هست که وقتی متریال دراور رو باز می کنیم آیکون منو چرخش می کنه یعنی از حالت سه خط به حالت فلش یا وکتور درمیاد چجوری این کارو در بیسیک انجام بدم؟ اگر از کتابخونه ی Ms material drawer استفاده میکنی به صورت دستی ایکونی روی تولبار اد نکن فقط داخل کد نویسی یه قسمت داره برای اضافه کردن به تولبار هست اونجا اسم تولبار اپکامپت رو بده . MDB.withToolbar(Toolbar) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/03/02, 04:11:56، امین پوراباذری گفته است : اگر از کتابخونه ی Ms material drawer استفاده میکنی به صورت دستی ایکونی روی تولبار اد نکن فقط داخل کد نویسی یه قسمت داره برای اضافه کردن به تولبار هست اونجا اسم تولبار اپکامپت رو بده . MDB.withToolbar(Toolbar) این کارو کردم اما بعد از کلیک روی اون آیکون منو این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ در 11 دقیقه قبل، mahdi123 گفته است : این کارو کردم اما بعد از کلیک روی اون آیکون منو این خطا رو میده gravity دراور رو مشخص کن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، امین پوراباذری گفته است : gravity دراور رو مشخص کن . مشخص کردم و گذاشتم Gravity.Right اما کار نمی کنه وقتی وی آیکون منو میزنم این ارور رو میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi123 27
دوستان توی بعضی برنامه های هست که وقتی متریال دراور رو باز می کنیم آیکون منو چرخش می کنه یعنی از حالت سه خط به حالت فلش یا وکتور درمیاد چجوری این کارو در بیسیک انجام بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.