qmars 38 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۶ سلام و خسته نباشید میخواستم برای برنامم یه پشتیبانی آنلاین بسازم با getbyelement میخواستم پشتیبانی سایت رو بیارم توی بیسیک فور اندروید تاحالا کسی این کارو کرده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ درود فوق العاده کاره ضغیفی هستش که برای همچین کارهایی با GetElements کار کنید پیشنهاد من: فقط و فقط از طریق php کار کنید اطلاعات رو ارسال کنید و هرچیزی که خواستید رو با Json دریافت کنید و حالشو ببرید... با سرعت بسیار بالا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود فوق العاده کاره ضغیفی هستش که برای همچین کارهایی با GetElements کار کنید پیشنهاد من: فقط و فقط از طریق php کار کنید اطلاعات رو ارسال کنید و هرچیزی که خواستید رو با Json دریافت کنید و حالشو ببرید... با سرعت بسیار بالا... مشکل اینجاست که پشتیبانی سایتم از این پلاگین های آماده ی وردپرسه مثله live zilla بازم این روش شما جواب میده؟ بیشتر توضیج میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ باید دانش php خودتون و آشنایی با دیتابیس و پایگاه داده آنلاین و وردرس خودتون رو قوی تر کنید اگه کار قوی میخواهید کلا پیشنهاد من اینه: یا دور این کار رو خط بکشید یا php کار کنید آموزش های کار با php و .... توی سایت زیاد هستش و به صورت تصویری و متنی آموزش های زیادی وجود داره که میتونید استارت کار و یادگیری رو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : باید دانش php خودتون و آشنایی با دیتابیس و پایگاه داده آنلاین و وردرس خودتون رو قوی تر کنید اگه کار قوی میخواهید کلا پیشنهاد من اینه: یا دور این کار رو خط بکشید یا php کار کنید آموزش های کار با php و .... توی سایت زیاد هستش و به صورت تصویری و متنی آموزش های زیادی وجود داره که میتونید استارت کار و یادگیری رو بزنید ممنون بابت راهنمایی خوب و کاملتون من تخصصم روی پروگرمه میکروکنترلر هست متاسفانه الان اصلا فرصت اینو ندارم که بخوام دوره ای ببینم و وارد PHP بشم یه مقدار خیلی کمی آشنایی دارم باهاش اما فکر نمیکنم برای این کار کفاف بده دوستان کسی هست که بتونیم با هم پروژه ای همکاری داشته باشیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/03/06, 10:03:16، مهدی ایزدی گفته است : باید دانش php خودتون و آشنایی با دیتابیس و پایگاه داده آنلاین و وردرس خودتون رو قوی تر کنید اگه کار قوی میخواهید کلا پیشنهاد من اینه: یا دور این کار رو خط بکشید یا php کار کنید آموزش های کار با php و .... توی سایت زیاد هستش و به صورت تصویری و متنی آموزش های زیادی وجود داره که میتونید استارت کار و یادگیری رو بزنید تنها فایل ذخیره شده مرتبط با این پلاگین فایلیه که پیوست میکنم که فک میکنم این برای سمت ادمینه من میخوام ادمینو با مرورگر باز کنم سمت مشتریو میخوام بتونه با گوشی چت کنه بی زحمت یه نگاه به این فایل بندازیدonwebchat لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qmars 38
سلام و خسته نباشید
میخواستم برای برنامم یه پشتیبانی آنلاین بسازم
با getbyelement میخواستم پشتیبانی سایت رو بیارم توی بیسیک فور اندروید
تاحالا کسی این کارو کرده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.