mostafaHD 44 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام.چجوری میتونم یه اپلیکیشن تست 4گزینه ای با استفاده از دیتابیس درست کنم؟ به عبارتی سوالات و جواب ها رو از دیتابیس دریافت کنه؟ اصلا چنین کاری عملی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ این هم عکس از دیتابیسش . میتونه کمکتون کنه: http://answercenter.ir/attachment.php?attachmentid=1372&stc=1 می شه سورس رو یه بار دیگه بذارین برای من نیاورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ بله دوست عزیز میشه ساخت.بستگی به عملکرد و قدرت خلاقیت خودتون داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. من از طریق دیزاین خود نرم افزار ساختم . ولی شما فک کنم این بدردت بخوره: http://answercenter.ir/thread1097.html سورس به سادگی قابل دستکاریه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ بنده و آقای موسوی چند مدت پیش یک کتاب ساده برای یکی از دوستان نوشتیم که برای ارائه به استاد دانشگاه میخواست برای درس یکی از دروسش همچین قابلیتی رو به درخواست گفته ی سفارش دهنده به برنامه اضافه کردیم توی هر فصل یک گذینه بود برای آزمون که جواب ها به صورت 4 گذینه ای بودن و در انتها هم نمره میداد *همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. من از طریق دیزاین خود نرم افزار ساختم . ولی شما فک کنم این بدردت بخوره:http://answercenter.ir/thread1097.html سورس به سادگی قابل دستکاریه. ممنونم. این سورس رو کی نوشته؟ اجازه دارم با دستکاری باهاش پول در بیارم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، دوست عزیز تاپیک برای دوازده ماه پیش هست ، لازم نبود که آن را بالا بیاورید! لطف کنید تاپیک جداگانه بزنید و قبل از آن جستجو کنید ، چندین بار در مورد ساخت اپ تستی بحث شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم. این سورس رو کی نوشته؟ اجازه دارم با دستکاری باهاش پول در بیارم؟؟؟ اینو بدونید اگه راضی نبودن اصلا به اشتراک نمیزاشتن.این کدرو آقای ایمان سعیدی نوشتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ این هم عکس از دیتابیسش . میتونه کمکتون کنه: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اقا من با اموزش ها نوشتم امافقط سوال اول رو میاره.کسی از مدیران کمکم میکنه سورس رو واسش پخ کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafaHD 44
سلام.چجوری میتونم یه اپلیکیشن تست 4گزینه ای با استفاده از دیتابیس درست کنم؟ به عبارتی سوالات و جواب ها رو از دیتابیس دریافت کنه؟
اصلا چنین کاری عملی هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.