ebraeim 8 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ سلام می خواهم با کلیک روی دکمه از میان آیتم های لیست ویو یکی به صورت تصادفی انتخاب شود و در لیبل کپی شود و آیتمی که به صورت تصادفی انتخاب شده از لیست ویو حذف شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، ebraeim گفته است : سلام می خواهم با کلیک روی دکمه از میان آیتم های لیست ویو یکی به صورت تصادفی انتخاب شود و در لیبل کپی شود و آیتمی که به صورت تصادفی انتخاب شده از لیست ویو حذف شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebraeim 8 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ چطوری متن تصادفی را از لیست ویو حذف کنیم مشکل اصلی من اینه که چطوری بتونم متنی که به صورت تصادفی از لیست ویو انتخاب شده را از لیست ویو حذف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ در 44 دقیقه قبل، ebraeim گفته است : چطوری متن تصادفی را از لیست ویو حذف کنیم مشکل اصلی من اینه که چطوری بتونم متنی که به صورت تصادفی از لیست ویو انتخاب شده را از لیست ویو حذف کنم سلام کافیه یک خط کد به کدی که توی اون تاپیک قرار دادن، بزارید تا اون آیتم تصادفی حذف بشه.کد مورد نظر » If LV.Size > 0 Then Private RandomIndex As Int RandomIndex = Rnd(0,LV.Size - 1) Msgbox(LV.GetItem(RandomIndex),"Random Item Dialog") LV.RemoveAt(RandomIndex) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ebraeim 8
سلام
می خواهم با کلیک روی دکمه از میان آیتم های لیست ویو یکی به صورت تصادفی انتخاب شود و در لیبل کپی شود و آیتمی که به صورت تصادفی انتخاب شده از لیست ویو حذف شود.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.