dostmobile 329 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ این برنامه شامل کل قرآن همراه با صوت میباشد قابلیت دانلود صوت پخش صوت متن قرآن همراه با ترجمه استخاره با بیان نتیجه فارسی همراه با قابلیت اشتراک گذاری پرش به سوره و آیه مورد نظر ذخیره خودکار موقعیت خوانده شده قرآن صوتی صدای آسمانی - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
E-Beshkani 61 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ گرافیک خوبی داره! ولی ایده تکراریه! در کل خوبه موفق باشی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 6 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، dostmobile گفته است : این برنامه شامل کل قرآن همراه با صوت میباشد قابلیت دانلود صوت پخش صوت متن قرآن همراه با ترجمه استخاره با بیان نتیجه فارسی همراه با قابلیت اشتراک گذاری پرش به سوره و آیه مورد نظر ذخیره خودکار موقعیت خوانده شده قرآن صوتی صدای آسمانی - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار والا قرآن با پول ندیده بودم که درون پرداختش رو دیدم 0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، [email protected] گفته است : والا قرآن با پول ندیده بودم که درون پرداختش رو دیدم 0 سپاس از نقد تمام دوستان هیچ محدودیتی برای کار با برنامه وجود نداره و فول رایگانه اون پرداخت درون هم حمایت مالیه برای نیت خاصی که دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.