hajhemat9 1 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان، من وقتی برنامم رو روی گوشی تست می کنم با این ارور مواجه می شم: An error has occurred in sub: که دو تا گزینه داره، با no خارج می شه و با می مونه؛ می شه بگید مشکل از کجاست؟ متن دقیق ارور این است an error has occurred in sub:main2_panel_exit_click (java line: 612) android.content.res.resources$notfoundException: Resource ID #0x0 continue? ممنون می شوم اگر کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، hajhemat9 گفته است : سلام دوستان، من وقتی برنامم رو روی گوشی تست می کنم با این ارور مواجه می شم: An error has occurred in sub: که دو تا گزینه داره، با no خارج می شه و با می مونه؛ می شه بگید مشکل از کجاست؟ متن دقیق ارور این است an error has occurred in sub:main2_panel_exit_click (java line: 612) android.content.res.resources$notfoundException: Resource ID #0x0 continue? ممنون می شوم اگر کمکم کنید سلام توی رویداد کلیک panel_exit_click می باشد این تکه کد مربوطه رو قرار بده تا ببینیم مشکل چیست فکر کنم ریسورسی مال کتابخانه ای هست رو پیدا نمیکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajhemat9 1 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ Sub Panel_exit_Click msg.Initialize(msg) msg.Show("خروج","ممنون امروز هم به برنامه سر زدید","خروج","بازگشت","نظردهی",Null,False,False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hajhemat9 1
سلام دوستان، من وقتی برنامم رو روی گوشی تست می کنم با این ارور مواجه می شم:
An error has occurred in sub:
که دو تا گزینه داره، با no خارج می شه و با می مونه؛ می شه بگید مشکل از کجاست؟
متن دقیق ارور این است
an error has occurred in sub:main2_panel_exit_click (java line: 612)
android.content.res.resources$notfoundException: Resource ID #0x0
continue?
ممنون می شوم اگر کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.