PooyaDe 73 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ سلام خدمت دوستان بنده زمانی که از پروژه خروجی میگیرم و نصب میکنم انتی ویروس به خاطر دسترسی ها گیر میده اینم دلایلش هست this app will need th following permissons: full network access , view network conections حالا من دوتا دسترسی زیر رو هم زدم تو مانیفست ولی بازم هم انتی ویروس با قدرت تمام گیر میده AddPermission(android.permission.INTERNET)AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/03/09, 13:52:52، PooyaDe گفته است : سلام خدمت دوستان بنده زمانی که از پروژه خروجی میگیرم و نصب میکنم انتی ویروس به خاطر دسترسی ها گیر میده اینم دلایلش هست this app will need th following permissons: full network access , view network conections حالا من دوتا دسترسی زیر رو هم زدم تو مانیفست ولی بازم هم انتی ویروس با قدرت تمام گیر میده AddPermission(android.permission.INTERNET)AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم سلام نام آنتی ویروس رو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/03/09, 02:22:52، PooyaDe گفته است : سلام خدمت دوستان بنده زمانی که از پروژه خروجی میگیرم و نصب میکنم انتی ویروس به خاطر دسترسی ها گیر میده اینم دلایلش هست this app will need th following permissons: full network access , view network conections حالا من دوتا دسترسی زیر رو هم زدم تو مانیفست ولی بازم هم انتی ویروس با قدرت تمام گیر میده AddPermission(android.permission.INTERNET)AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم با سلام شما ابتدا تو بیسیک دسترسی هاتو کنترل کن ببین کدومش ستاره داره(خطرناکه ) بعد هم ببین واقعا مضره یا نه چون خیلی از آنتی ویروس ها بخاطر امنیت گوشی گیر میدن مثلا خواندن کارت حافظه و .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، maxnet13 گفته است : سلام نام آنتی ویروس رو بگید سلام 360Security در ۱ ساعت قبل، sinam443 گفته است : با سلام شما ابتدا تو بیسیک دسترسی هاتو کنترل کن ببین کدومش ستاره داره(خطرناکه ) بعد هم ببین واقعا مضره یا نه چون خیلی از آنتی ویروس ها بخاطر امنیت گوشی گیر میدن مثلا خواندن کارت حافظه و .... والا فقط همین دوتا لازمه دیگه دسترسی خاصی لازم نداره این دسترسی ها رو چجوری کنترل کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ در 11 دقیقه قبل، PooyaDe گفته است : سلام 360Security والا فقط همین دوتا لازمه دیگه دسترسی خاصی لازم نداره این دسترسی ها رو چجوری کنترل کنم؟ احتمال بسیار زیاد 360 سکورایت بخاطر پر شدن رم میگه . البته یبار چک کن دسترسی هاتو ببین کدومشو ستاره دار زده اونو یه لحظه از حالت کد خارج کن ران بگیر ببین درست میشه ؟ اگه نشه برنامه ویروسیه و باید از اول بسازیش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
PooyaDe 73
سلام خدمت دوستان
بنده زمانی که از پروژه خروجی میگیرم و نصب میکنم انتی ویروس به خاطر دسترسی ها گیر میده اینم دلایلش هست
this app will need th following permissons:
full network access , view network conections
حالا من دوتا دسترسی زیر رو هم زدم تو مانیفست ولی بازم هم انتی ویروس با قدرت تمام گیر میده
AddPermission(android.permission.INTERNET)
AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE)
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.