mirtalebi 30 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز منمی خوام کد html یه صفه رو دانلود کنم تا اون رو تجزیه کنم و داخل برنامه خودم نمایش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ سلام اول کتابخانه ها WebViewExtras و HttpJob رو تیک بزن. بعد متغیر های زیرو توی ساب گلوبال تعریف کن Dim WebViewExtras1 As WebViewExtras Dim HttpJob1 As HttpJob Dim WebView1 As WebView Dim codesite As String بعد کد های زیرو توی اکتویتی کریت ینویس HttpJob1.Initialize("B4A",Me) WebView1.Initialize("webview1") WebViewExtras1.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") WebViewExtras1.addWebChromeClient(WebView1,"") WebView1.LoadUrl("آدرس سایتی که میخای کدشو بگیری اینجا وارد کن") ProgressDialogShow("در حال بار گذاری لطفا صبر کنید.") بعد دو ساب زیرو بنویس Sub WebView1_pagefinished (url As String) WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('process_HTML',true,document.documentElement.outerHTML)") ProgressDialogHide End Sub Sub process_HTML(HTML As String) HTML = HTML.Replace("""","'") codesite = HTML End Sub و تمام حالا کد های HTML سایت رو توی استرینگی که با نام codehtml توی ساب گلوبال تعریف کرده بودیم میریزه که مثلا میتونی یه ادیت تکس بذاری که متنش برابر با استرینگ codehtml باشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mirtalebi 30
سلام دوستان عزیز
منمی خوام کد html یه صفه رو دانلود کنم تا اون رو تجزیه کنم و داخل برنامه خودم نمایش بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.