taha1371 84 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ من میخوام یه برنامه مثه این بسازم که اگه رو ایه کلیک شود بر صوت اون ایه و وقتی هم صوت جلو میکشی بره روی متن اون قسمت حدیث کسا - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ بنظرم سازنده برنامه از تایمر استفاده کرده که مقدار تایمر برابر با مقدا صوت هست که دستور اسکرول هنگام شروع تایمر تا پایان تایمر داده به این ترتیب هم صوت میره جلو و هم اسکرول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، sinam443 گفته است : بنظرم سازنده برنامه از تایمر استفاده کرده که مقدار تایمر برابر با مقدا صوت هست که دستور اسکرول هنگام شروع تایمر تا پایان تایمر داده به این ترتیب هم صوت میره جلو و هم اسکرول متوجه نشدم میشه یه سورس بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ در 4 دقیقه قبل، taha1371 گفته است : متوجه نشدم میشه یه سورس بدین الان میسازم میدم منظورم اینه که سازنده برنامه رو آیه یه پنل گذاشته که وقتی رو آیه میزنید صوت شروع میشه و همراه با صوت یه تایمر هم گذاشته که با زمان صوت برابره یعنی اگه صوت دو دقیقس تایمر هم دو دقیقس . خب ما که اینارو داریم پس میایم ببینیم تو کدوم ثانیه میره آیه بعدی ؟ اگه تو ثانیه 32 بره یه تایمر دیگه میزاره و اونو 32 ثانیه میزار بعد تو رویداد تیک خوردنش دستور میده برو به آیتم بعدی. البته الان شاید نتونم ولی فردا حتما میدم واسه زیبا تر شدن و فهم مخاطب رنگ لیبل رو تغییر میده تا دنبال کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ در 43 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : الان میسازم میدم منظورم اینه که سازنده برنامه رو آیه یه پنل گذاشته که وقتی رو آیه میزنید صوت شروع میشه و همراه با صوت یه تایمر هم گذاشته که با زمان صوت برابره یعنی اگه صوت دو دقیقس تایمر هم دو دقیقس . خب ما که اینارو داریم پس میایم ببینیم تو کدوم ثانیه میره آیه بعدی ؟ اگه تو ثانیه 32 بره یه تایمر دیگه میزاره و اونو 32 ثانیه میزار بعد تو رویداد تیک خوردنش دستور میده برو به آیتم بعدی. البته الان شاید نتونم ولی فردا حتما میدم واسه زیبا تر شدن و فهم مخاطب رنگ لیبل رو تغییر میده تا دنبال کنه به نظرت لیبل یا لیست ویو اکه میشه برای دعای نور درست کنید چون خیلی کوتاه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ در 15 ساعت قبل، taha1371 گفته است : به نظرت لیبل یا لیست ویو اکه میشه برای دعای نور درست کنید چون خیلی کوتاه شدنش که میشه سوره کوتاه درست میکنم با سورسش میفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ خب وقت بخیر من یه سورس آماده کردم ولی تست نکردم میفرستم خودتون تست کنید . تو سورس همون کارایی رو که گفتم رو انجام دادم اما بدلیل اینکه طولانی میشه بنظرم یه کتابخانه ای داره . اینم سورس Sub Process_Globals Dim y As Timer Dim d As Timer Dim s As Timer Dim c As Timer Dim p As Timer Dim media As MediaPlayer End Sub Sub Globals Private chahar As Label Private Doo As Label Private panj As Label Private se As Label Private yek As Label Private Button1 As Button Private two As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") media.Initialize2("mp") media.Load(File.DirAssets,"112_ekhlas.mp3") yek.Initialize("") Doo.Initialize("") se.Initialize("") chahar.Initialize("") panj.Initialize("") End Sub Sub y_Tick Doo.Text=Colors.Red yek.TextColor=Colors.Black d.Initialize("d",8960) d.Enabled=True End Sub Sub d_Tick se.Textcolor=Colors.Red Doo.Textcolor=Colors.Black s.Initialize("s",6999) s.Enabled=True End Sub Sub s_Tick chahar.Textcolor=Colors.Red se.Textcolor=Colors.Black c.Initialize("c",7060) c.Enabled=True End Sub Sub c_Tick panj.Textcolor=Colors.Red chahar.Textcolor=Colors.Black p.Initialize("p",9060) p.Enabled=True End Sub Sub p_Tick media.stop panj.Textcolor=Colors.Black ExitApplication End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click media.Play yek.Textcolor=Colors.Red y.Initialize("y",7060) y.Enabled=True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
من میخوام یه برنامه مثه این بسازم که اگه رو ایه کلیک شود بر صوت اون ایه و وقتی هم صوت جلو میکشی بره روی متن اون قسمت
حدیث کسا - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.