mobah 132 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام کار با گوگل مپ را مهندس خلیلی توضیح دادن , واقعا دستشون درد نکنه. با مارک کردن روی نقشه میشه چندین نقطه را روی نقشه مشخص کرد. سوال : چطوری میشه وقتی روی یکی از مارکر ها کلیک کردیم یک اکتیویتی یا یک رویداد باتون براییش تعریف کنیم؟؟؟؟ Google Map در این برنامه راهی برای این که رویدادی برای مارکر تعریف کنیم هست یا نه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ باید مفصل توضیح بدم. یه تاپیک میزنم برا آموزشش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ UP چطوری میشه رویداد باتون برای هر markr تعریف کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اول باید googlemapsextras رو ادد کنید بعد متغیر تعریف کنید این برای وقتیه که روی اون کادر کلیک کنید Dim liste As OnInfoWindowClickListener liste.initialize("eventname") Sub eventname_Click(Marker1 As Marker) ''od haye shoma bad az lik rooye info(hamoon kadre sefid) End Sub اما برای کلیک روی خود مارکر باید از ساب های گوگل مپ استفاده کنید Sub mFragment_MarkerClick (SelectedMarker As Marker) As Boolean 'Return True to consume the click Label1.Text=SelectedMarker.Title 'seleted marker dar as ye copy az marker hast ke roosh click shode Return True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ در 17 ساعت قبل، mehran3d گفته است : اما برای کلیک روی خود مارکر باید از ساب های گوگل مپ استفاده کنید Sub mFragment_MarkerClick (SelectedMarker As Marker) As Boolean 'Return True to consume the click Label1.Text=SelectedMarker.Title 'seleted marker dar as ye copy az marker hast ke roosh click shode Return True End Sub این ساب با یک لیبل اضافه شد اما بی تاثیر بود! الان دوتا ساب دارم Sub Map_Ready End Sub میشه بیشتر راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، mobah گفته است : این ساب با یک لیبل اضافه شد اما بی تاثیر بود! الان دوتا ساب دارم Sub Map_Ready End Sub میشه بیشتر راهنمایی کنید. داشم اگه با بیسیک 6.5 کار میکنی میدونی که مپ فرگمنت رو باید با دیزاینر از طریق کاستوم ویو ادد کنی اما اگه زیر شیش داری باید از طریق کدنویسی توی اکتیویتی ادد کنی کلیک روی کادر اینفو من توی این لایه یه لیبل ادد کردم بعدش با استفاده از کتابخونه گوگل مپ اکسترا( دقت کنید که هم گوگل مپ رو ادد کردم تو لایبری ها و هم گوگل مپ اکستراز!!!) یه متغیر از نوع در 19 ساعت قبل، mehran3d گفته است : OnInfoWindowClickListener تعریف و اینیشیالایز کردم و سابش رو هم اضافه کردم یعنی وقتی مپ لود شده باشه و مارکر اضافه کرده باشید. اگه روی اینفو همون کادر سفیده کلیک بشه این ساب ما اجرا میشه اما برای اینکه وقتی روی مارکر کلیک شد عملی انجام بشه(دقت کنید کلیک روی مارکر، نه اینکه کلیک روی کادر سفیده) باید توی ساب اضافه شده ی مربوط به گوگل مپ دستور رو بنویسید اگه خواستی کد یا سورستو پیوست کن و نسخه بیسیکتو بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ نسخه بیسیک 6.80 API 25 jdk1.8.0_112 تو لایوت pagegps هم یک لیبل Label1 ادد کردم... Sub Globals Dim mFragment As MapFragment Dim gmap As GoogleMap Dim MapPanel As Panel Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("pagegps") MapPanel.Initialize("") Activity.AddView(MapPanel, 0, 0, 100%x, 100%y) If mFragment.IsGooglePlayServicesAvailable = False Then ToastMessageShow("Google Play services not available.", True) Else mFragment.Initialize("Map", MapPanel) End If End Sub Sub Map_Ready Log("map ready") gmap = mFragment.GetMap If gmap.IsInitialized = False Then ToastMessageShow("Error initializing map.", True) Else gmap.AddMarker(34.584453, 50.916289, "جمکران مسجد مقدس") gmap.AddMarker(34.641940, 50.879569, "حرم مطهر حضرت معصومه (ص)") gmap.AddMarker(34.644662, 50.883254, "مسجد امام حسن عسکری") Dim cp As CameraPosition cp.Initialize(34.641940, 50.879569, 12) gmap.AnimateCamera(cp) gmap.MyLocationEnabled = True End If End Sub Sub mFragment_MarkerClick (SelectedMarker As Marker) As Boolean 'Return True to consume the click Label1.Text=SelectedMarker.Title 'seleted marker dar as ye copy az marker hast ke roosh click shode Return True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
سلام
کار با گوگل مپ را مهندس خلیلی توضیح دادن , واقعا دستشون درد نکنه.
با مارک کردن روی نقشه میشه چندین نقطه را روی نقشه مشخص کرد.
سوال : چطوری میشه وقتی روی یکی از مارکر ها کلیک کردیم یک اکتیویتی یا یک رویداد باتون براییش تعریف کنیم؟؟؟؟
Google Map
در این برنامه راهی برای این که رویدادی برای مارکر تعریف کنیم هست یا نه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.