esmaeil57 64 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ سلام چه طوری میشه API کامپایلر رو بالا برد؟ API رو از داخل سایت دانلود هم کردم فقط میخوام نحوه استفاده از اون و در واقع نصب اون رو بدونم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، esmaeil57 گفته است : سلام چه طوری میشه API کامپایلر رو بالا برد؟ API رو از داخل سایت دانلود هم کردم فقط میخوام نحوه استفاده از اون و در واقع نصب اون رو بدونم. ممنون دقیق متوجه منظورتون نشدم که Target منظورتون هست یا APi که برای کامپایل انتخاب میکنی . مورد اول از داخل مانیفست قابل تغییر هست . مورد دوم آدرس android.jar رو ادرس اخرین Api بدید که دارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : دقیق متوجه منظورتون نشدم که Target منظورتون هست یا APi که برای کامپایل انتخاب میکنی . مورد اول از داخل مانیفست قابل تغییر هست . مورد دوم آدرس android.jar رو ادرس اخرین Api بدید که دارید. سلام مجدد. میخوام از کتابخونه arial listview استفاده کنم و توی توضیحات سایت گفتن باید از api بالا استفاده کنید تا کامپایل شه و حتی یه فایل زیپ هم واسه دانلود گذاشتن. فایل زیپ رو دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ درود شما اول api رو دانلدو کن و توی پوشه pltafrom اس دی کا استخراج کن بعدش برو توی بیسیک فور اندروید بعد از سر برگ tools configure phats رو انتخاب کن و توی قسمت دوم وارد پوشه platform شو و وارد اون پوشه ای شو که اونجا استخراج کن بعدش android.jar رو انتخاب کن تمام شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
esmaeil57 64
سلام
چه طوری میشه API کامپایلر رو بالا برد؟ API رو از داخل سایت دانلود هم کردم فقط میخوام نحوه استفاده از اون و در واقع نصب اون رو بدونم.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.