وقتی جاب من موفق میشه طبیعتا با کد زیر مقادیر رو میگیرم:
Dim parser As JSONParser
parser.Initialize(job.GetString)
Dim root As List = parser.NextArray
For Each colroot As Map In root
MapArry.Add(colroot)
که مثلا برای گرفتن عنوان میشه کد زیر:
colroot.Get("title")
خوب تو این قسمت من یه مولتی پنل ایجاد کردم و میخوام وقتی روش کلیک کردم بره اکتیویتی دیگه و مقدارهای همین رو بتونم اونور هم بگیرم اما نمیدونم توی کلیک پنل دقیقا باید چیکار کنم
نمیدونم با آلتیمیت لیست ویو کار کردید یا نه اما این کتابخونه یه کلیک داره به صورت زیر:
Sub ulv_ItemClick(ItemID As Long, Position As Int, ClickedPanel As Panel)
MoreAc.col = MapArry.Get(Position)
StartActivity(MoreAc)
End Sub
همونطور که میبیتید اومدم متغیر col که همون مپ من هستش رو از پراسس گلوبال اکتیویتی بعدیم گرفتم و برابر مپ ارای که همون لیست هستش قرار دادم و پوزیشن اونی رو که کلیک کردم رو ریختم توش و رفم به اون اکتیویتی
و اون اکتیویتی هم راحت با همین col مقادیر رو میگیرم
اما موندم توی مولتی پنل چیکار کنم که وقتی کلیک میکنم بتونم حالا ببا همین col یا با هرچیز دیگه ای اونور مقادیر رو بگیرم ممنون میشم کمک کنید.
سوال
majerajoo 161
سلام خسته نباشید
وقتی جاب من موفق میشه طبیعتا با کد زیر مقادیر رو میگیرم:
Dim parser As JSONParser parser.Initialize(job.GetString) Dim root As List = parser.NextArray For Each colroot As Map In root MapArry.Add(colroot)
که مثلا برای گرفتن عنوان میشه کد زیر:
colroot.Get("title")
خوب تو این قسمت من یه مولتی پنل ایجاد کردم و میخوام وقتی روش کلیک کردم بره اکتیویتی دیگه و مقدارهای همین رو بتونم اونور هم بگیرم اما نمیدونم توی کلیک پنل دقیقا باید چیکار کنم
نمیدونم با آلتیمیت لیست ویو کار کردید یا نه اما این کتابخونه یه کلیک داره به صورت زیر:
Sub ulv_ItemClick(ItemID As Long, Position As Int, ClickedPanel As Panel) MoreAc.col = MapArry.Get(Position) StartActivity(MoreAc) End Sub
همونطور که میبیتید اومدم متغیر col که همون مپ من هستش رو از پراسس گلوبال اکتیویتی بعدیم گرفتم و برابر مپ ارای که همون لیست هستش قرار دادم و پوزیشن اونی رو که کلیک کردم رو ریختم توش و رفم به اون اکتیویتی
و اون اکتیویتی هم راحت با همین col مقادیر رو میگیرم
اما موندم توی مولتی پنل چیکار کنم که وقتی کلیک میکنم بتونم حالا ببا همین col یا با هرچیز دیگه ای اونور مقادیر رو بگیرم ممنون میشم کمک کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.