cloner01001 38 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه پنل دارم که روش چندتا لیبل و .. هست چطور میتونم از پنل عکس بگیرم؟ مثلا وقتی رو یه باتن کلیک شد از صفحه عکس بگیره (بدون نیاز به روت) کتابخونه aradscreenshot بود ولی الان کار باهاش یادم رفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ Dim png As Bitmap Dim cnvs As Canvas Dim objct(1) As Object Dim ref1, ref2 As Reflector Dim strng(1) As String Dim os As OutputStream ref1.Target = ref1.GetActivityBA ref1.Target = ref1.GetField("vg") png.Initializ0.eMutable(mehr_panel.Width, mehr_panel.Height) cnvs.Initialize2(png) ref2.Target = cnvs ref2.Target = ref2.GetField("canvas") objct(0) = ref2.Target strng(0) = "android.graphics.Canvas" ref1.RunMethod4("draw", objct, strng) os = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "Screen.png", False) png.WriteToStream(os, 100, "PNG") os.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان من یه پنل دارم که روش چندتا لیبل و .. هست چطور میتونم از پنل عکس بگیرم؟ مثلا وقتی رو یه باتن کلیک شد از صفحه عکس بگیره (بدون نیاز به روت)
کتابخونه aradscreenshot بود ولی الان کار باهاش یادم رفته
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.