6801 3 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ سلام من یه پروژه جدید میسازم (خالی) تو این پروژه دو ابزار و یک متغیر عمومی هست ( 1 - دکمه ، 2 - لیبیل ، 3 - متغیر = 0) وقتی روی دکمه کلیک کنم یک واحد به عدد اضافه بشه مثلا با کلیک اول متغیر + 1 بشه که جواب میشه 1 دومین بار کلیک بشه متغیر + 1 بشه 2 .... ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ سلام ، ابتدا دکمه و لیبل خود را در دیزاینر بسازید و آنها را در کد تعریف کنید. سپس برای دکمه ساب کلیک تعریف کنید: Sub Button1_Click End Sub متغیری از نوع عدد (Int) در قسمت Globals تعریف کنید و مقدار آن را مشخص کنید: Dim a As Int = 0 سپس در قسمت کلیک دکمه از کدهای زیر استفاده کنید: a = a + 1 Label1.Text = a خط اول: به متغیر مورد نظر یک واحد اضافه میشود. خط دوم: متن لیبل را برابر با مقدار متغیر قرار میدهیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
6801 3
سلام
من یه پروژه جدید میسازم (خالی)
تو این پروژه دو ابزار و یک متغیر عمومی هست ( 1 - دکمه ، 2 - لیبیل ، 3 - متغیر = 0)
وقتی روی دکمه کلیک کنم یک واحد به عدد اضافه بشه
مثلا با کلیک اول متغیر + 1 بشه که جواب میشه 1
دومین بار کلیک بشه متغیر + 1 بشه 2
....
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.