majidi 26 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام موقع کامپایل گرفتن این پیام و میبینم ( تصویر ) کد هامم دسته و مشکلی نداره دلیلش چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام والا من اصلا همچین پوشه ای به این اسم ندارم تو پوشه sdk>>tools پس شما تا الان برنامه هاتون رو چطور Debug کردید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ تو فولدر platform-tools اون فایل exe رو نمیتونه پیدا کنه . یا برو تو configure paths ادرس بده پیداش کن یا فایلای فولدر platform-tools رو دوباره کپی کن اونجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidi 26 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ لینک دانلودی برای دانلود پلتفرم های sdk سراغ داری که کامل باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ بیا اینو ببین حل میشه platform-tools.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidi 26 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ متاسفانه بازم درست نشد اینگار از اول بد نصب کردم باید دوباره شروع کنم به هر حال بازمم ممنونم ازت داداش*give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام والا من اصلا همچین پوشه ای به این اسم ندارم تو پوشه sdk>>tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اینم عکس از محتوای sdk من فک کنم شما باید این پوشه رو داخل پوشه sdk قرار بدید موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majidi 26
سلام
موقع کامپایل گرفتن این پیام و میبینم ( تصویر )
کد هامم دسته و مشکلی نداره
دلیلش چیه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.