Angry Fox 48 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ سلام من امروز توی کافه بازار به عنوان توسعه دهنده ثبت نام کردم و 40000 تومنو ریختم به حسابشون حالا قصد انتشار و آپلود برنامه رو داشتم که میگه اطلاعات ارسالی خود را بازنگری کنید و اجازه ارسال برنامه رو بهم نمیده منم اطلاعاتمو بازنگری کردم و اطلاعاتم کامل کامل بود لطفا اونایی که تجربه دارن راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Crashday 47 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ سلام، شاید اطلاعات برنامه رو به طور کامل وارد نکردید.اسکن کارت ملی رو آپلود کردین؟ اطلاعاتتون تایید شد؟ در قسمت "حساب توسعه دهنده" باید اطلاعات رو کامل وارد کنید و بعد از تایید بازار عبارت " اطلاعات حساب تأیید شده" اونجا درج میشه.بعد از اون میتونید برنامه منتشر کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ سلام فکر کنم مشگل از کافه بازار باشه واسه منم همین جوری شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، alimo گفته است : سلام فکر کنم مشگل از کافه بازار باشه واسه منم همین جوری شده این درست شد و اطلاعات حسابم رو تایید کردن شما تازه ثبت نام کردید؟ در هم اکنون، Crashday گفته است : سلام، شاید اطلاعات برنامه رو به طور کامل وارد نکردید.اسکن کارت ملی رو آپلود کردین؟ اطلاعاتتون تایید شد؟ در قسمت "حساب توسعه دهنده" باید اطلاعات رو کامل وارد کنید و بعد از تایید بازار عبارت " اطلاعات حساب تأیید شده" اونجا درج میشه.بعد از اون میتونید برنامه منتشر کنید. سلام ممنون درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.