Amir - B 185 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان ببخشید من دو ساله هیچی از cardView نمیفهمم. ممکنه برای تولبار، کد CardView رو به صورت استاندار گوگل،قرار بدید. یک توضیحی هم اگر میشه در مورد MaxElevation بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ دوستان ببخشید میشه راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز، کاردویو چیز خاصی نیست یه پنله به سبک متریال، که سایه داره(طبق قواعد متریال دیزاین) کدش هم نیازمند کتابخونه AppCompat و متعلقاتش هست که پیشنهاد میکنم آموزش راه اندازی این کتابخونه رو ببینید تا متوجه بشید. و MaxElevation هم حداکثر ارتفاع(سایه) هست که زیر پنل کاردویو میتونه قرار بگیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ در 24 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است : سلام دوست عزیز، کاردویو چیز خاصی نیست یه پنله به سبک متریال، که سایه داره(طبق قواعد متریال دیزاین) کدش هم نیازمند کتابخونه AppCompat و متعلقاتش هست که پیشنهاد میکنم آموزش راه اندازی این کتابخونه رو ببینید تا متوجه بشید. و MaxElevation هم حداکثر ارتفاع(سایه) هست که زیر پنل کاردویو میتونه قرار بگیره. بله فعال سازی و متعلاقاتش رو بلدم . فقط نمیتونم بسازم . ممکنه یک نمونه کد برای تولبار البته به صورت استاندارش رو قرار بدید تا یاد بگیرم؟ خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
ببخشید من دو ساله هیچی از cardView نمیفهمم. ممکنه برای تولبار، کد CardView رو به صورت استاندار گوگل،قرار بدید. یک توضیحی هم اگر میشه در مورد MaxElevation بدید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.