javid.m7 12 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه مشکل چیه کتابخونه تو پوشه libriaries هم کوجئده ولی این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ این نمیتونه پوشه Res مربوط به پروژتو پیدا کنه.( اینجور که مشاهده میشه ) شما برو توی پوشه Objects ببین پوشه res وجود داره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ پوشه res هم هست اینم ارور جدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ این حتما موقع کامپابل گرفتن این ارورر رو داد درسته؟ خوب اگه که موقع کامپایل این ارور رو داده باشه مطمعنن این کتابخونه رو ندارید توی پروژتون اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ تو کتابخانه هم اضافه کردم ممکنه مشکل از همین فایل SlidingMenuWrapper باشه؟؟ اروری که میده برای SlidingMenu هست مگه SlidingMenu با SlidingMenuWrapper فرق داره؟؟؟ http://s6.picofile.com/file/8180137734/Menu.rar.html اینم لینک همین فایل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ تو کتابخانه هم اضافه کردم ممکنه مشکل از همین فایل SlidingMenuWrapper باشه؟؟ اروری که میده برای SlidingMenu هست مگه SlidingMenu با SlidingMenuWrapper فرق داره؟؟؟ http://s6.picofile.com/file/8180137734/Menu.rar.html اینم لینک همین فایل من دوتا کتابخونه دارم اسمشون کپی همه ولی فرق دارن *قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون شما کتابخونه SlidingMenu رو دارید؟ اگه دارید ممکنه لینکشو برای دانلود بزارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام دوستان
کسی میدونه مشکل چیه
کتابخونه تو پوشه libriaries هم کوجئده ولی این ارور رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.