sami0770 21 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۶ سلام دوستان بعد از یک سال و اندی که خدمت سربازیم تموم شد اومدم یه مشکلی واسم پیش اومده B4A version: 6.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.25s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.22s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_04 error: error reading bin\extra\stan.jar; error in opening zip file 1 error این ارور رو نگاه کنین داخل انجن هم گشتم آموزش هایی بود طبق همونا پیش رفتم بازم درست نشد بیسیک و فایل جاوارو هم پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم همینجوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۶ error: error reading bin\extra\stan.jar احتمال زیاد نسخه 6 به بالا بیسیک استفاده میکنی باید فایل extras این نسحه دانلود کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sami0770 21
سلام دوستان بعد از یک سال و اندی که خدمت سربازیم تموم شد اومدم
یه مشکلی واسم پیش اومده
B4A version: 6.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.25s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.22s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_04 error: error reading bin\extra\stan.jar; error in opening zip file 1 error
این ارور رو نگاه کنین
داخل انجن هم گشتم آموزش هایی بود طبق همونا پیش رفتم بازم درست نشد
بیسیک و فایل جاوارو هم پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم همینجوره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.