Amir - B 185 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ سلام دوستان چطور متریال رو در چند اکتیویتی قرار بدیم ؟ خودم فکر کنم پارسال تاپیک زدم در همین مورد ولی الان کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Maziar009 24 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ قشنگ نفهمیدم ولی اگه منظورت باشه که مثلاً چطور در اکتیویتی های مختلف باز هم تولبار و متریال دراور و ... داشته باشیم باید چکار کنیم، اینجوریه : ریسورس ها رو همون تو ماژول Main با #AdditionalRes فراخوانی کن (AppCompat ورژن جدید، به ریسورس نیاز نداره فقط به کدی که زیر گذاشتم نیاز داره) و توی ماژول های دیگه برای اضافه کردن appCompat فقط باید #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity اضافه کنی و بقیه کد های مربوط به Initialize و شخصی سازی رو هم بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ در در 1396/04/07, 22:12:16، Maziar009 گفته است : قشنگ نفهمیدم ولی اگه منظورت باشه که مثلاً چطور در اکتیویتی های مختلف باز هم تولبار و متریال دراور و ... داشته باشیم باید چکار کنیم، اینجوریه : ریسورس ها رو همون تو ماژول Main با #AdditionalRes فراخوانی کن (AppCompat ورژن جدید، به ریسورس نیاز نداره فقط به کدی که زیر گذاشتم نیاز داره) و توی ماژول های دیگه برای اضافه کردن appCompat فقط باید #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity اضافه کنی و بقیه کد های مربوط به Initialize و شخصی سازی رو هم بنویسی خیلی ممنون آقا مازیار وقتی این کد رو میزنم فور کلوز میده و خطای زیر نمایش داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Maziar009 24 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ در 51 دقیقه قبل، Amir - B گفته است : خیلی ممنون آقا مازیار وقتی این کد رو میزنم فور کلوز میده و خطای زیر نمایش داده میشه توی اکتیویتی Main، کد IncludeTitle# رو بذار رو False بعد یه تست بگیر اگه درست شد که هیچی اگه نشد این کار رو بکن برو و فایل theme.xml رو ویرایش کن و این کد ها رو به جای کد های قبلی توشون بنویس <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> </style> <style name="MyAppTheme.NoActionBar"> <!-- Both of these are needed --> <item name="windowActionBar">false</item> <item name="windowNoTitle">true</item> </style> </resources> بازم اگه نشد برو تو لینک زیر و اونا رو دانلود کن، اونا، b4a و sdk و jdk نصب شده و سازگار با متریال هستن که منم خودم ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی با متریال ایجاد نمیکنه و تموم ارور ها درست میشن پک نصب آسان بیسیک4اندروید 6.3 - بیسیک4اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ در 24 دقیقه قبل، Maziar009 گفته است : توی اکتیویتی Main، کد IncludeTitle# رو بذار رو False بعد یه تست بگیر اگه درست شد که هیچی اگه نشد این کار رو بکن برو و فایل theme.xml رو ویرایش کن و این کد ها رو به جای کد های قبلی توشون بنویس <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> </style> <style name="MyAppTheme.NoActionBar"> <!-- Both of these are needed --> <item name="windowActionBar">false</item> <item name="windowNoTitle">true</item> </style> </resources> بازم اگه نشد برو تو لینک زیر و اونا رو دانلود کن، اونا، b4a و sdk و jdk نصب شده و سازگار با متریال هستن که منم خودم ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی با متریال ایجاد نمیکنه و تموم ارور ها درست میشن پک نصب آسان بیسیک4اندروید 6.3 - بیسیک4اندروید خیلی ممنونم آقا مازیار بازم همون خطا رو داد ولی مشکلم رو حل کردم تو همه ی اکتیویتی ها IncludeTitle باید True باشه . تو اکتیویتی دوم، IncludeTitle برابر false بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام
دوستان چطور متریال رو در چند اکتیویتی قرار بدیم ؟
خودم فکر کنم پارسال تاپیک زدم در همین مورد ولی الان کار نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید . ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.