مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ کتابخونه ای برای ساخت notifiCation خوبی این کتابخونه اینه که شما می تونین notifi با button بسازین انشا الله تو نسخه های بعدی چیزای بهتری بهش اضافه می کنم نمونه و کتابخونه پیوست شد ExtraNotifi.rar 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ کتابخونه ای برای ساخت notifiCationخوبی این کتابخونه اینه که شما می تونین notifi با button بسازین انشا الله تو نسخه های بعدی چیزای بهتری بهش اضافه می کنم نمونه و کتابخونه پیوست شد آقا دمت گرم... دستت بی بلا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام ضمن قدردانی از کتابخانه خوبتون من می خواستم یه تغییراتی بدم ولی هر کار کردم موفق نشدم و ازتون کمک می خوام در این قسمت که من به این کد احتیاج دارم Sub Button3_Click Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize(Intent1.ACTION_MAIN, "") Intent1.SetComponent("b4a.example/.ehem") Dim Intent2 As Intent Intent2.Initialize(Intent2.ACTION_MAIN, "") Intent2.SetComponent("b4a.example/.ehem1") Dim Intent3 As Intent Intent3.Initialize(Intent3.ACTION_MAIN, "") Intent3.SetComponent("b4a.example/.Main") s.showNotification2("Type 3","Create Notifi Type 3","ehem",Intent1,"ehem1",Intent2,Intent3,0) End Sub می خوام کاری کنم با زدن دکمه سمت چپ دستور mp.pause اجرا بشه و آهنگ قطع شه و داخل اکتیویتی نشه و با زدن دکمه سمت راستی می خوام یه متغیری مقدار بگیره و اکتیویتی مورد نظرم هم باز بشه آیا ممکن هست؟ ضمن این که وقتی نوتیفای می فرسته کامل نشون نمی ده و باید کمی کشیده بشه به سمت پایین تا دکمه ها نشان داده بشه... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام اینا درواقع button نیستن که شما بخوای واسشون Listener تعریف کنی من دنبالش هستم اگه پیدا کردم حتما به همین کتابخونه اضافش می کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ ممنون از پیگیریتون دنبال کدیم بتونم همچین کاری کنم پیشنهاد دیگه و کتابخانه دیگه ای ندارین؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ میشه لیبل هم اضاف کرد و توی لیبل یه اطلاعات برنامه رو نمایش داد؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.