fun_code 216 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ سلام دوستان بنده شدیدا به یه کد دارم. حاضرم برای این سورس پول هم پرداخت کنم. کدی که بتونه در تمامی نسخه های اندرویدی ، سریال دستگاه رو نمایش بده... اگر دستگاه دو سیم کارت هم بود ، هر دو سریال رو نمایش بده. (دستگاه های دو سیم کارت ، دارای دو سریال متفاوت است) پیشاپیش از همراهی شما سپاسگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ سلام از دوستان حرفه ای و با تجربه کسی نمیتونه کد سفارشی بالا رو بنویسه ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ سلام سریال خط رو یا سریال گوشی رو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ درود کتابخونه آماده شده دوست عزیز. امیدوارم مفید باشه واستون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، آرمین رمضانی گفته است : سلام سریال خط رو یا سریال گوشی رو ؟ همونی که با کد *#06# و با عنوان IMEI نمایش داده میشه... با کد زیر فقط یکی از سریال های دستگاه دو سیم کارته رو نمایش میده... Dim oPID As PhoneId oPID.GetDeviceId یه کتابخونه هم پیدا کردم که گاها درست جواب نمیده و اگر هم درست جواب بده باید حتما در دستگاه دو سیم کارت وجود داشته باشه. در 44 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : درود کتابخونه آماده شده دوست عزیز. امیدوارم مفید باشه واستون. واوو از لطف شما بسیار بسیار متشکرم چه جالب که بصورت اتفاقی و حدودا همزمان با پست بنده کتابخانه رو منتشر کردین... بدون شک برای دوستان از جمله بنده خیلی کاربردیه... >> برای نمایش هر دو سریال باید حتما دو سیم کارت در دستگاه وجود داشته باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ سریال واسه خطه باید خط توش باشه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ در 56 دقیقه قبل، nima_j گفته است : >> برای نمایش هر دو سریال باید حتما دو سیم کارت در دستگاه وجود داشته باشه ؟ خیر عزیز نیازی نیست. سریال گوشی ربطی به بودن یا نبودن سیمکارت نداره. یه چیز منحصر به فرده و یه جورایی شناسنامه گوشیه. سیمکارت باشه یا نباشه IMEI مشخصه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، khonasham گفته است : سلام توی تلگرام پیام بدید ببینم چی میشه 09368194484 سلام لطفا پیام خصوصی رو چک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ در 49 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : خیر عزیز نیازی نیست. سریال گوشی ربطی به بودن یا نبودن سیمکارت نداره. یه چیز منحصر به فرده و یه جورایی شناسنامه گوشیه. سیمکارت باشه یا نباشه IMEI مشخصه شما درست میگید... اما... الان برنامه شما رو تست کردم و در دستگاه فقط یه سیم کارت نصب بود و فقط یه IMEI نمایش داد... وقتی مکان سیم کارت رو تغییر میدم IMEI بعدی رو نمایش میده و IMEI بعدی رو null نمایش میده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
بنده شدیدا به یه کد دارم.
حاضرم برای این سورس پول هم پرداخت کنم.
کدی که بتونه در تمامی نسخه های اندرویدی ، سریال دستگاه رو نمایش بده... اگر دستگاه دو سیم کارت هم بود ، هر دو سریال رو نمایش بده. (دستگاه های دو سیم کارت ، دارای دو سریال متفاوت است)
پیشاپیش از همراهی شما سپاسگزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.